frmoett Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 (editat) Salutare! ai luat-o? multumit? Tocmai va anunt in mod oficial ca am devenit membru cu acte in regula al forumului, mai precis sunt proaspat posesor de Vitara Cabrio, an 1999, V2.0 16v. Inca nu am apucat sa ma lamuresc ce e cu masina pentru ca am facut decat un drum de vreo 150 km insa la prima vedere sunt destul de multumit de ea si focalizat pe problemele de rezolvat, din pacate din cauza vremii nu am apucat sa fac poze, am 2 de la anuntul de pe mercardor. Motorul este o bijuterie imi place f. tare cum toarce, nici nu se aude din interior, intre timp am aflat ca are distributie pe lant, lucru care pe termen scurt si mediu ma scuteste de o cheltuiala. O sa revin cu un review detaliat cand ma lamuresc mai bine ce bube are, ieri abia am apucat sa rezolva fermoarul din spate care era distrus :) Editat Aprilie 12, 2014 de frmoett corectare an fabricatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florentin Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Re: Sfaturi achizitie Vitara... Tocmai va anunt in mod oficial ca am devenit membru cu acte in regula al forumului, mai precis sunt proaspat posesor de Vitara Cabrio, an 1999, V2.0 16v. Inca nu am apucat sa ma lamuresc ce e cu masina pentru ca am facut decat un drum de vreo 150 km insa la prima vedere sunt destul de multumit de ea si focalizat pe problemele de rezolvat, din pacate din cauza vremii nu am apucat sa fac poze, am 2 de la anuntul de pe mercardor. Motorul este o bijuterie imi place f. tare cum toarce, nici nu se aude din interior, intre timp am aflat ca are distributie pe lant, lucru care pe termen scurt si mediu ma scuteste de o cheltuiala. O sa revin cu un review detaliat cand ma lamuresc mai bine ce bube are, ieri abia am apucat sa rezolva fermoarul din spate care era distrus :) S-o stapanesti sanatos fara evenimente negative! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albert Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Re: O noua Vitara Cabrio, 1992, 2.0, 16V frumoasa,daca o tii pt oras ti-ai ales bine motorizarea:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frmoett Postat Aprilie 12, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Re: O noua Vitara Cabrio, 1992, 2.0, 16V frumoasa,daca o tii pt oras ti-ai ales bine motorizarea:) Merg doar in afara orasului si pe dealuri, offroad usor.. am facut niste calcule si imi iese cam 9% la cei 300 km pe care i-am facut zilele astea (e adevarat ca offroad a fost doar vreo 5 km). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frmoett Postat Aprilie 13, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Re: O noua Vitara Cabrio, 1992, 2.0, 16V Salutare, Apelez la colegii posesori de Vitara cu inchidere centralizata deoarece am incuietoarea blocata la portbagaj. Am incercat sa folosesc unica cheie pe care o am, aceasta intra in broasca insa nu se poate roti. Exista oare o cheie dedicata acestei usi ? Ieri am pulverizat cu un spray pe orificiul pe care intra cheia, am desfacut si panoul si am pulverizat si pe broasca insa degeaba. Chiar nu am idei ce as putea sa fac pentru ca este foarte ingust spatiu de acces. Am incercat sa trag si de parghia care vine de la inchderea centralizata insa fara succes, ma poate ajuta cineva cu vreun sfat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Re: O noua Vitara Cabrio, 1992, 2.0, 16V Salutare, Apelez la colegii posesori de Vitara cu inchidere centralizata deoarece am incuietoarea blocata la portbagaj. Am incercat sa folosesc unica cheie pe care o am, aceasta intra in broasca insa nu se poate roti. Exista oare o cheie dedicata acestei usi ? Ieri am pulverizat cu un spray pe orificiul pe care intra cheia, am desfacut si panoul si am pulverizat si pe broasca insa degeaba. Chiar nu am idei ce as putea sa fac pentru ca este foarte ingust spatiu de acces. Am incercat sa trag si de parghia care vine de la inchderea centralizata insa fara succes, ma poate ajuta cineva cu vreun sfat ? la vitarele cu prelata,usa de la p[ortbagaj nu este legata de inchiderea centralizata!!! Probabil de aceea nu poti invarti cheia in broasca,ca fostul proprietar a schimbat acea broasca din cauza ca a fost stricata,fiind destul de rar folosita rugineste foarte repede si se blocheaza schimba din nou broasca,si vei avea cheie separata pentru el suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frmoett Postat Aprilie 13, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Re: O noua Vitara Cabrio, 1992, 2.0, 16V la vitarele cu prelata,usa de la p[ortbagaj nu este legata de inchiderea centralizata!!! Probabil de aceea nu poti invarti cheia in broasca,ca fostul proprietar a schimbat acea broasca din cauza ca a fost stricata,fiind destul de rar folosita rugineste foarte repede si se blocheaza schimba din nou broasca,si vei avea cheie separata pentru el Merci de raspuns , o sa incerc sa caut o broasca spate pe la dezmembrai desi cred ca slabe sanse sunt...ar mai exista o abordare mai "gen Dorel " prin care sa ii fac un sistem de inchidere la interior insa daca stau sa ma gandesc bine vorbim totusi de un soft-top nu prea are rost, mai bine instalez o alarma :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
detail Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Re: O noua Vitara Cabrio, 1999, 2.0, 16V Mai bine cumperi un actuator de inchidere centralizata si pe usa spate, il legi la centralizarea masinii si uiti de broasca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stegulake Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: O noua Vitara Cabrio, 1999, 2.0, 16V ai luat cea mai buna motorizare de pe vitara, bravooo, un pic mai costisitor la intretinere nu la consum dar merita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAURENTIU 30 Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: O noua Vitara Cabrio, 1999, 2.0, 16V frumoasa masinuta sa o stapanesti sanatos , fara evenimente!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frmoett Postat Aprilie 17, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: O noua Vitara Cabrio, 1999, 2.0, 16V Merci de urari Stegulake si Laurentiu30 ! Azi am planificat operatia de schimbare consumabile (ulei, filtre, curele) si placute frana cu discuri cu tot. De Paste o sa fac primele iesiri de control, abia astept, inca invat alfabetul :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Re: O noua Vitara Cabrio, 1992, 2.0, 16V Merci de raspuns , o sa incerc sa caut o broasca spate pe la dezmembrai desi cred ca slabe sanse sunt...ar mai exista o abordare mai "gen Dorel " prin care sa ii fac un sistem de inchidere la interior insa daca stau sa ma gandesc bine vorbim totusi de un soft-top nu prea are rost, mai bine instalez o alarma :) felicitari pentru achizitie. dupa sarbatori te pot ajuta eu cu acea broasca cu cheie, ca sa fie bijuteria completa ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate