Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vineri, 18 APRILIE - Lacul Vulturilor

MCK

Postări Recomandate

Salutare,

Impreuna cu inca un prieten vineri acum 18.04, mergem spre Lacul Vulturilor (doua Pajero). In functie de starea reliefului si starea masinilor planuim sa ne distram putin si pe drumurile mai greu accesibile din zona.

Plecare din Bucuresti via Ploiesti.

Doritorii sunt bineveniti, preferabil cu cauciucuri MT. Vopseaua poate avea de suferit.

Track-uri din zona sunt binevenite.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vineri, 18 APRILIE - Lacul Vulturilor

Salut Ciprian,

Cam ai dreptate. Ma gandesc sa schimb locatia ( propuneri ? Track-uri ? Seciu ? alte zone distractive la altitudini mai mici? ) sau sa mergem pana unde se poate spre lac.

Link spre comentariu

Ghinion, a 2-a masina nu mai ajunge, soferul va fi pasagerul meu. Singur nu cred ca e o idee buna sa ma avant prin zapada asa mare. Ma reorientez cumva pe ceva mai simplu sau ne facem damblaua in "groapa" de langa Buc.

Link spre comentariu

Daca vrei Lacul Vulturilor, gasesti aici o idee de traseu: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81509-Lacul-Vulturilor-16-11-2013

Fa abstractie de caterinca din topicul ala, neinteleasa de cei mai rigizi, si desluseste traseul ala, cred ca e cel mai fain, pana la lac si inapoi. E destul de lung, si are cateva bucati destul de "tehnice", are si zone de alergat, adica de toate. Din pacate nu avem track, dar Lucica a descris traseul, daca cunosti zona, te descurci.

Mai asteapta sa treaca zapada si mergeti minim 2 masini si 4 oameni, sa aveti macar un troliu si ceva sufe pentru asigurat masina daca mergeti cu LWB.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutare baieti!

Eu am troliu si masina (Suzuki Jimny) :-) si am chef de un traseu. Deci daca va tenteaza candva in perioada 1-4 mai sunt disponibil si cu chef sa vin.

Link spre comentariu

Hmmmm urmatorul weekend 10-11 mai nu pot eu insa apoi ma mai eliberez. Am vazut ca a pus si cobrra o intalnire pe 10 mai si imi pare rau ca nu pot ajunge ...

MCK, tu ai cumva track-ul pentru lacul vulturilor?

Merci

Andrei

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare