MCK Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Salutare, Impreuna cu inca un prieten vineri acum 18.04, mergem spre Lacul Vulturilor (doua Pajero). In functie de starea reliefului si starea masinilor planuim sa ne distram putin si pe drumurile mai greu accesibile din zona. Plecare din Bucuresti via Ploiesti. Doritorii sunt bineveniti, preferabil cu cauciucuri MT. Vopseaua poate avea de suferit. Track-uri din zona sunt binevenite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Vineri, 18 APRILIE - Lacul Vulturilor Da, o sa va distrati bine... la 1200m altitudine ninge, acum. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Aprilie 15, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Vineri, 18 APRILIE - Lacul Vulturilor Lacul e pe la 1400 m, dar drumul era lejer de obicei. Crezi ca ne poate pune probleme ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Vineri, 18 APRILIE - Lacul Vulturilor Lacul e pe la 1400 m, dar drumul era lejer de obicei. Crezi ca ne poate pune probleme ? Nu stiu dar o sa ne povestiti voi... :wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Vineri, 18 APRILIE - Lacul Vulturilor Salut Mircea, Eu nu v-as recomanda sa mergeti acolo pe zapada. Traseul merge ceva prin gol alpin unde aveti ceva de coborat/ urcat. Seara buna si distractie placuta. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Aprilie 16, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Re: Vineri, 18 APRILIE - Lacul Vulturilor Salut Ciprian, Cam ai dreptate. Ma gandesc sa schimb locatia ( propuneri ? Track-uri ? Seciu ? alte zone distractive la altitudini mai mici? ) sau sa mergem pana unde se poate spre lac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Aprilie 17, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: Vineri, 18 APRILIE - Lacul Vulturilor Ghinion, a 2-a masina nu mai ajunge, soferul va fi pasagerul meu. Singur nu cred ca e o idee buna sa ma avant prin zapada asa mare. Ma reorientez cumva pe ceva mai simplu sau ne facem damblaua in "groapa" de langa Buc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: Vineri, 18 APRILIE - Lacul Vulturilor Daca vrei Lacul Vulturilor, gasesti aici o idee de traseu: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81509-Lacul-Vulturilor-16-11-2013 Fa abstractie de caterinca din topicul ala, neinteleasa de cei mai rigizi, si desluseste traseul ala, cred ca e cel mai fain, pana la lac si inapoi. E destul de lung, si are cateva bucati destul de "tehnice", are si zone de alergat, adica de toate. Din pacate nu avem track, dar Lucica a descris traseul, daca cunosti zona, te descurci. Mai asteapta sa treaca zapada si mergeti minim 2 masini si 4 oameni, sa aveti macar un troliu si ceva sufe pentru asigurat masina daca mergeti cu LWB. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antudose Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Re: Vineri, 18 APRILIE - Lacul Vulturilor Salutare baieti! Eu am troliu si masina (Suzuki Jimny) :-) si am chef de un traseu. Deci daca va tenteaza candva in perioada 1-4 mai sunt disponibil si cu chef sa vin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Aprilie 27, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Vineri, 18 APRILIE - Lacul Vulturilor Ma tenteaza foarte mult dar nu pot in perioada aia.. Sper ca urmatorul week-end. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antudose Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Vineri, 18 APRILIE - Lacul Vulturilor Hmmmm urmatorul weekend 10-11 mai nu pot eu insa apoi ma mai eliberez. Am vazut ca a pus si cobrra o intalnire pe 10 mai si imi pare rau ca nu pot ajunge ... MCK, tu ai cumva track-ul pentru lacul vulturilor? Merci Andrei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Aprilie 30, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Vineri, 18 APRILIE - Lacul Vulturilor Salut, Nu am track. Ma bazam pe memoria vizuala pentru ca am mai fost pe acolo + harta de pe gps Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antudose Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Vineri, 18 APRILIE - Lacul Vulturilor ok, merci pe data viitoare! Andrei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate