samurai Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Ieri am schimbat caroseria la patrolul meu y60 din 95 cu una mai veche,nush ce an dar mai buna. Am facut toate conexiunile dar cand am ajuns la mufele elcrice de langa acumulator am constatat ca nu se potrivesc. Intreb, se pot inlocui doar partial,de la panoul de sigurante pana langa baterie sau trebuie sa schimb toata instalatia. Trebuie sa dau si bordul jos sau nu? Poate a mai facut cineva asta si poate sa ma indrume. Multumesc anicipat. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Probleme electrice "urate" la Patrol y60 Iti dau o veste proasta ai luat o caroserie din prima serie de Y60 1989-1992? la care difera inclusiv calculatorul si multe altele la instalatia electrica 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Aprilie 15, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 (editat) Re: Probleme electrice "urate" la Patrol y60 Am tot ce poate sxista pe cel dinainte. E vb doar de manopera. Deci ce ma sfatuiesti? Pana la urma omul mi-a vandut caroseria nu alte componente. Tot ce mai e pe ea e bonus asa ca n-am ce sa comentez . Editat Aprilie 15, 2014 de samurai Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Probleme electrice "urate" la Patrol y60 Probabil iti lipsesc sectiunile fuzibile ( intre mufe sunt cateva fire albe , capete de 8-10 cm ) - daca e doar pentru conexiunea de plus la acumulator . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Aprilie 15, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Probleme electrice "urate" la Patrol y60 Probabil iti lipsesc sectiunile fuzibile ( intre mufe sunt cateva fire albe , capete de 8-10 cm ) - daca e doar pentru conexiunea de plus la acumulator . Nu,alea nu lipsesc. Pot sa-ti spun ca pe cel de 95 am 8 mufe langa baterie iar pe cel mai vechi am doar 7. M-am uitat putin la fire si par sa fie la fel ca si culori dar difera 6 mufe din 8. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Probleme electrice "urate" la Patrol y60 Bai sa-mi bag bigu... sper sa nu patesc la fel :oo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Aprilie 16, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Re: Probleme electrice "urate" la Patrol y60 Scuze daca sunt off topic. Daca are cineva o instalatie mai noua si vrea una mai veche mi-ar conveni sa fac un schimb(ca sa nu desfac doua borduri). Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Re: Probleme electrice "urate" la Patrol y60 Unele releee sunt atipice ( specific japoneze , se regasesc si pe alte japoneze ) . Daca-ti difera instalatia la mufele releelor , cred ca cel mai indicat ar fi sa mentii instalatia noua , cu tot cu bordul nou . Nu prea ai cum sa gresesti ( ca sa fii sigur si sa mearga fara emotii faci cateva poze si pui etichete pe cablu - semalizare , ... aia , ailalta pe stg , pe dr , etc ... ) , dar cam ai o zi de munca . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate