Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme electrice "urate" la Patrol y60

samurai

Postări Recomandate

Ieri am schimbat caroseria la patrolul meu y60 din 95 cu una mai veche,nush ce an dar mai buna. Am facut toate conexiunile dar cand am ajuns la mufele elcrice de langa acumulator am constatat ca nu se potrivesc. Intreb, se pot inlocui doar partial,de la panoul de sigurante pana langa baterie sau trebuie sa schimb toata instalatia. Trebuie sa dau si bordul jos sau nu? Poate a mai facut cineva asta si poate sa ma indrume. Multumesc anicipat.

Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV)

Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta)

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme electrice "urate" la Patrol y60

Am tot ce poate sxista pe cel dinainte. E vb doar de manopera. Deci ce ma sfatuiesti? Pana la urma omul mi-a vandut caroseria nu alte componente. Tot ce mai e pe ea e bonus asa ca n-am ce sa comentez .

Editat de samurai

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu

Probabil iti lipsesc sectiunile fuzibile ( intre mufe sunt cateva fire albe , capete de 8-10 cm ) - daca e doar pentru conexiunea de plus la acumulator .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Probabil iti lipsesc sectiunile fuzibile ( intre mufe sunt cateva fire albe , capete de 8-10 cm ) - daca e doar pentru conexiunea de plus la acumulator .

Nu,alea nu lipsesc. Pot sa-ti spun ca pe cel de 95 am 8 mufe langa baterie iar pe cel mai vechi am doar 7. M-am uitat putin la fire si par sa fie la fel ca si culori dar difera 6 mufe din 8.

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu

Scuze daca sunt off topic. Daca are cineva o instalatie mai noua si vrea una mai veche mi-ar conveni sa fac un schimb(ca sa nu desfac doua borduri).

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu

Unele releee sunt atipice ( specific japoneze , se regasesc si pe alte japoneze ) . Daca-ti difera instalatia la mufele releelor , cred ca cel mai indicat ar fi sa mentii instalatia noua , cu tot cu bordul nou . Nu prea ai cum sa gresesti ( ca sa fii sigur si sa mearga fara emotii faci cateva poze si pui etichete pe cablu - semalizare , ... aia , ailalta pe stg , pe dr , etc ... ) , dar cam ai o zi de munca .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare