samurai sj Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Nu de mult timp mi-am cumparat un x90 si am observat ca nu merg geamurile,se aude ca motorasul cupleaza dar nu cobara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ancuta_laurentiu Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Re: suzuki x90 nu merg geamrile posibil ca acele cabluri sa fie rupte, sau ca vechiul proprietar sa fi facut o improvizatie. desfa fata de usa si verifica ce este acolo. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Broscuta Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 (edited) Re: suzuki x90 nu merg geamrile Oricum fata de usa trebuie data jos. Vezi in plus fata de ce a spus Laurentiu si daca nu este rupt cablul de la macara si sa se invarta motorul in gol, eventual incearca sa ajuti geamul cu mainile (din ext si interior si cineva sa actoioneze butonul) eventual sa ai la indemana si un degripant gen WD-40 pt punctele de pivotare si cablul macaralei. Eu cred ca daca se aude cum cupleaza motorul problema e mecanica. Trebuie vazut si daca geamul culiseaza usor prin chederele din sine, sa nu incerce sa coboare inegal fata-spate si sa se blocheze Edited April 18, 2014 by Broscuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAURENTIU 30 Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Re: suzuki x90 nu merg geamrile si eu am avut aceeasi problema la un geam si am bagat peste tot spray w 40 la greu si , acum merge fara probleme Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai sj Posted April 20, 2014 Author Share Posted April 20, 2014 Re: suzuki x90 nu merg geamrile Multumesc pentru pareri.Paste fericit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts