FordRanger Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Re: Care este cel mai comod scaun ptr 4x4 ( J.M.I.N.T) Iancu , nu sinele sunt problema. Am schitat deja un placa cu prinderi in punctele dedicate ale caroseriei si la care merge orice scaun , cu o conditie . Conditia este ca daca centrez mijlocul scaunului pe centrul volanului ...sa se mai inchida si usa :grin:. Eu pot monta scaunele cumparate daca insist , dar trebuie sa demontez spatiul de depozitare de pe usa si nu doresc asta. Voi cauta alte scaune , care sa nu aiba in lateral reglaje asa proeminente. Din pacate , am masurat doar latimea totala ( care se incadra ) si nu am luat in calcul faptul ca scaunul trebuie sa fie centrat pe axul volanului. Asa-i cu incepatorii ca mine :ha: . Nu-i bai , am gasit deja cumparator la cele de Audi . Acum incep iarasi cautari , dar de data asta stiu si ce sa masor pentru a fi sigur ca merge sa adaptez. Nu pricepeam faza cu reglajele mecanice. Nu m-am laudat ca mi le-a dat in pretul ala . Ma bucuram ca sunt mecanice si nu electrice , ca trebuia sa mai trag alte firatanii. Am gasit multe scaune cu reglaje electrice si am incercat sa le evit pentru a nu avea alte complicatii . Editat Aprilie 27, 2014 de FordRanger Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Care este cel mai comod scaun ptr 4x4 ( J.M.I.N.T) Nu-i stres ...stiu eu pe unul de si-a luat scaune, si-a facut suporti si cand sa le puna in masina a avut doua probleme micute: -erau prea inalte si dadea cu capul in tavan -cu scaunele montate i se inchideau usile cu japca. La achizitie cred ca trebuie sa aveti in vedere urmatoarele chestii: -gabaritul scaunelor si particularitatile de montaj. La un moment dat am pus pe un LJ70 niste scaune banale de Opel Corsa ...si nu erau deloc rele ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate