Big.Ursu Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Am cautat (vreo 2 ore) si nu am gasit niste clipuri cu iesiri offroad. Nu orice iesiri offroad, ci ale oltenilor mei. Nu orice locatie, ci ... Ghercesti. Pe vremea cand aveam incaltat Ursu cu sosoni de asfalt, regulamentari ma uitam la ce filmulete postau craiovenii. Mi-au retinut atentia atunci cateva urcari/coborari de la baza unui deal, catre buza padurii. Protagonistii erau incaltati cu anvelope profil Simex, acareturile erau care mai de care...lungi...scurte. Un punct comun insa...noroiul. Azi am fost si eu in zona, pentru o mica "distractie" si eram dornic de comparatie. Am filmat din interior, dar dupa filmare lesne se poate vede cam ce distractie a fost. Rugamintea mea este ca daca cineva localizeaza clipurile, sa le posteze aici. Multumesc ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 18, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Re: Clipuri Iata filmarea mea Tot caut si nu gasesc clipurile respective, insa retin parca un Jeep Cherockee si un Patrol Y61 scurt (al lui Hary Mitran parca) - incaltate cu simex (cel putin Patrolul era cu siguranta) si tot ca mine dansau. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Re: Clipuri Este vorba de "Statiunea Simnic", zona Livada, urcarea de la lac spre padure. Cunosc zona ca pe buzunarul meu, am avut obiectiv de patrulare o buna perioada de timp in zona respectiva, iar panta cu pricina, pe o anumita portiune cu inclinatie laterala, pune probleme chiar si tractoarelor in anumite conditii. Eu m-am rasturnat cu o Niva. Legat de clipurile pe care le cauti (cred ca sunt cele de mai jos), ele contin ceva joaca la baza urcarii amintite de tine, insa urcarea mai lunga, filmata de ei onbord, fiind alta decat cea din clipul tau. Este urcarea pe Valea Simnic spre statia de transformare. Chiar daca aveai simex-uri tot asa "dansai"... ei s-au miscat putin altfel pt. ca au dat gaz. Otovescu (@otto) cu Pajero Evolution si un Y61. [video=youtube;TJRUY-R2VeM] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Re: Clipuri Cunosc zona foarte bine.Cind esti dispus mergem sa bagam ochiu pe acolo sau cauciucu. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Re: Clipuri @Cristi69 - am fost ieri :) Mi-a ajuns baletul :) @rockshox doar imi confirma ce am vazut/trait/simtit ieri pe pielea mea. Era inutil sa-i dau gaz (tr. 2 reductie 2.500 - 4000 rpm pe alocuri, o medie de 3.000 rpm a fost), tot de-a latul am vazut ca au urcat si ei, in ciuda incaltarilor mult mai agresive (Simex) decat MT-urile mele (KM2). Pamantul de acolo este intr-adevar ciudat ... am nimerit namol si pe munte, dar parca asa de lipicios ca asta...niciodata. Inclinarea laterala a fost "bomboana de pe coliva", a cantarit mult mai mult decat m-as fi asteptat in cele mai ude vise. A fost o experienta pana la urma, si cred eu ca animalul de 3 tone incaltat cu MT-uri nu s-a descurat rau. Mai mult, imi (re)aduce in memorie un semn de intrebare care dateaza de cand am inceput sa-mi pun masina la punct....care ar fi avantajele Simexului asupra MT-ului....din clipurile mentionate...nu se detaseaza asa de tare un Simex fata de un MT. 1 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 20, 2014 Partajează Postat Aprilie 20, 2014 (editat) Re: Clipuri Iata filmarea mea Tot caut si nu gasesc clipurile respective, insa retin parca un Jeep Cherockee si un Patrol Y61 scurt (al lui Hary Mitran parca) - incaltate cu simex (cel putin Patrolul era cu siguranta) si tot ca mine dansau. frumos.....!...ce timpuri..... Editat Aprilie 20, 2014 de HARY :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate