gerri Postat Aprilie 20, 2014 Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Buna ziua, cer scuse pentru ca, fiind italian, nu prea stiu sa scriu corect. Am o scurgere de ulei la roata stinga din spate. Cred ca de vina este n° 2….si am vazut pe manual ca este o lucrare simpla dar trebuie niste scule specifice. Eu sunt din Focsani si va intreb daca stiti cine poate sa faca asa ceva. Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Limited 2005 Whell Spacers AVM 1,5" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Aprilie 20, 2014 Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Re: Semering punte spate Salut,lucrarea nu este atat de simpla precum pare,daca ia observat tot ansamblul este sustinut de un inel metalic,cel din poza nr. 1,care se introduce pe planetara la cald si s-ar putea sa nu iasa decat taiat(99%)si atunci trebuie confectionat unul identic sau cumparat unul nou Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 20, 2014 Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Re: Semering punte spate ATENTIE ! Daca este vorba despre masina din semnatura Jeep Wj/WG 2.7 cdi situatia nu corespunde cu desenul tau . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Aprilie 20, 2014 Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Re: Semering punte spate salut,cred ca ai nevoie de unul din cele 2 kit-uri depinde ce tip de punte ai pe masina,adreseaza-te la unul din vanzatorii autorizati de pe forum. Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gerri Postat Aprilie 20, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2014 (editat) Re: Semering punte spate Salut,lucrarea nu este atat de simpla precum pare,daca ia observat tot ansamblul este sustinut de un inel metalic,cel din poza nr. 1,care se introduce pe planetara la cald si s-ar putea sa nu iasa decat taiat(99%)si atunci trebuie confectionat unul identic sau cumparat unul nou Da, inelul trebuie taiat si se pune cel nou cu o presa. Problema este ca trebuie o scula speciala pentru a scoate rulmentul. Editat Aprilie 20, 2014 de gerri Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Limited 2005 Whell Spacers AVM 1,5" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gerri Postat Aprilie 20, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Re: Semering punte spate ATENTIE ! Daca este vorba despre masina din semnatura Jeep Wj/WG 2.7 cdi situatia nu corespunde cu desenul tau . Este vorba despre un WG 2.7 De ce spui ca nu corespunde cu desenul meu? Desenul l-am luat din manualul de reparatie Jeep WJ-WG... Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Limited 2005 Whell Spacers AVM 1,5" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gerri Postat Aprilie 20, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Re: Semering punte spate salut,cred ca ai nevoie de unul din cele 2 kit-uri depinde ce tip de punte ai pe masina,adreseaza-te la unul din vanzatorii autorizati de pe forum. [ATTACH=CONFIG]211927[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]211928[/ATTACH] Da, este kitul de stinga. Mi-ar trebui doar inelul si semerigul, rulment este bun avand masina 73.000 de km. Care vanzator? Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Limited 2005 Whell Spacers AVM 1,5" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gerri Postat Aprilie 20, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Re: Semering punte spate Asa ar trebui sa fie… Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Limited 2005 Whell Spacers AVM 1,5" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gerri Postat Aprilie 21, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Re: Semering punte spate @ marx5 Te rog frumos sa mi spui care sunt vanzatorii autorizati de pe forum. Sau unde pot sa gasesc kitul din posa. Multumesc Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Limited 2005 Whell Spacers AVM 1,5" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Re: Semering punte spate salut,ai link de mai jos http://forum.club4x4.ro/showgroups.php Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Re: Semering punte spate @ marx5 Te rog frumos sa mi spui care sunt vanzatorii autorizati de pe forum. Sau unde pot sa gasesc kitul din posa. Multumesc Pe bara de sus exista tab-ul "PROMO", link-ul dat de colegul @marx duce in alta parte si nu cred ca moderatorii forumului au de vanzare ce cauti tu.....:wink: salut,ai link de mai jos http://forum.club4x4.ro/showgroups.php REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate