Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vrei sa scuipi ? Hai ... adanc din plamani...

Big.Ursu

Postări Recomandate

De ceva vreme asist (cat imi permite vremea si dexteritatea cu F5-ul) la niscai schimburi de replici care mai de care mai dure. Intre diversi.

In mod normal, fiecare ce are sa-si imparta...e treaba lui...cand si eu ma regasesc indirect in acel schimb dur de replici, taios si complet inutil...de muuuulte ori...ma simt obligat sa-mi bag coada.

De la bun inceput precizez urmatoarele:

- nu am pretentii de mare offroader...sunt doar un pifan de campie, care nici ombilicul nu-l are taiat

- muncesc la o janghina de Patrol grenada de 3 ani aproape si nici gand macar sa ma apropii de final

- caut prin tot ceea ce fac/spun/gesticulez/injur/blestem sa fiu EU INSUMI si nu doresc statuie pe varf de creasta (*)

- incerc si in mare masura si reusesc sa-mi aleg partenerii de drumetii astfel incat sa impart cu ei o bucata de paine, sa servesc cu cinste un pahar de bautura si mai presus de toate sa-mi doresc sa pot face asta de cat mai multe ori

- vreau sa ajut (in masura posibilitatilor mentale, fizice si financiare) pe toti cu care interactionez/ii cunosc/im sunt prieteni - si nu numai

Personajul care are legatura cu postarile mele este @YONUTZ. Da...negrul ala din Popesti Leordeni, cioroiul ala si ala de face totul cu un interes anume. Una din intamplarile care ne leaga este cea din octombrie 2013, cand un prieten (@Iulian Popescu) aflat in dificultate a avut nevoie de ajutor. Ajutor pe care l-am gasit in Ramnicu Valcea si pe aceasta cale multumesc inca o data (daca mai este necesar), dar ce nu inteleg...de ce intepaturile continua ON and ON la nesfarsit...

Cum vad eu lucrurile si cum le-am vazut eu...nu sunt cel cu masina belita in varf de munte pe zapada...frate..avem nevoie de ajutor. Poti si vrei sa ne ajuti ? Ajuta-ne. Nu-ti ridicam statuie cu vesnice multumiri +altar. Vreodata in viata asta, fiecare are nevoie de ceva....si sa dea Barbosu' sa fie cineva care te poate ajuta ! Vrei recompensa financiara ? Vrei un soclu pentru statuia ce va sa fie cand (poate) vei fi incununat regele muntilor (sau baltilor) dupa caz ?

Nu doresc sa jignesc pe nimeni, cu atat ca persoanele vizate de mine (se stiu ele care si cu siguranta) vor reaction - dar ....totusi...hai sa ne vedem de fiarele noastre, haide sa bem o bere pe munte si sa discutam de rapoarte in punti si alte minuni. Il injurati pe @Yonutz (si odata cu el ati adus in discutie pe cei cu care a fost in perioada respectiva), insa ceea ce faceti nu va ridica mai sus pe scara sociala si nici nu va face cinste. Vreti sa-i ziceti ceva personal si fata in fata....bagati fratilor, cat va tine cureaua ! Pana una alta, @Yonutz este o persoana care m-a ajutat de N ori fara nici un interes - la fel cum a facut-o cu altii. Ca va deranjeaza stilul lui de a spune lucrurile mai pe directe - ori va obisnuiti, ori va obisnuiti. Personal, in loc de 20 de campioni si "din aia care se da" - prefer 1 Yonutz din Popesti Leordeni care te ajuta cand iti "tzatzaie curu' ".

Asa ca....haidesti sa terminam odata cu vrajba si ura, nu aduce nimic bun nici in activitatea de 4x4 si cu atat mai mult, in viata de zi cu zi. In fond, suntem oameni - cu totii gresim. Dar daca avem ceva de spus sau de reprosat, haideti sa o facem precum oamenii, in picioare si cu deminitate, nu prin aluzii si mesaje tendentioase (sterse/editate) - altfel nu rezolvam nimic.

Aveti ceva de reprosat unei persoane din grupul din octombrie 2013 - sa transam lucrurile pe fata, sa stabilim datorii/obligatii/recunostinte si sa ingropam securea razboiului odata si pentru totdeauna. Rog ca cine nu a participat sa asiste pe margine lin, este o problema "domestica" si dorim sa o tratatam/rezolvam doar cei care au fost strict implicati.

Topicul nu se doreste un versus [X vs Y(onutz)], insa am tot asistam in ultima vreme la acuze la adresa alora" cu care a fost ala de la Popesti - Leordeni" si am dori transarea problemelor definitiv si sa stabilim care, cum, cand si cine da licoarea pacii.

Daca moderatorii considera ca am exagerat cu ceva, rog sa aplice in consecinta masurile punitive de rigoare, fara nici o suparare. Am deschis insa topicul pentru ca sunt satul de multe reactii care au fost exprimate aici foarte acid, si care consider ca ne-au jignit fara nici un motiv. De asemenea, consider ca (pana la proba contrarie) suntem oameni de o probitate morala incontestabila si prin tot ceea ce am facut/facem/vom face nu dorim sa aducem atingere/sa jignim/ nici unui membru al acestei comunitati.

PS. Grupul ala a fost format din : Yonutz, subsemnatul, Iulian_Popescu, Astral, cumnatul lui Yonutz, f_zoltan.

Editat de Big.Ursu
  • Like 1

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare