Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

crestere performante 300tdi

wizard07

Postări Recomandate

Poate este off topic, dar voiam sa stiu la un Discovery 1 300 tdi cum pot creste performantele motorului? Nu ca nu as fi multumit de el, dar parca as avea nevoie de mai multe putere in depasiri! Editat de sierrafery
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: crestere performante 300tdi

l-am mutat aici ca era off topic rau de tot... acolo era vorba exclusiv de Td5(scrie in titlu) si nu exista nici un fel de similitudine cu 300tdi(doar ca amandoua merg cu motorina:grin:)

eu nu pot sa te ajut in domeniul asta dar sigur va interveni cineva care le are cu 300tdi:wink:

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Poate este off topic, dar voiam sa stiu la un Discovery 1 300 tdi cum pot creste performantele motorului? Nu ca nu as fi multumit de el, dar parca as avea nevoie de mai multe putere in depasiri!

Cand ai bani se poate orice!

300Tdi este un motor la care cresterea de putere se traduce prin cresterea, (nu neaparat corespunzatoare), consumului.

Adica, pe langa marirea debitului in pompa de injectie, ar mai fi nevoie de o turbina cu geometrie variabila (cu managementul aferent), un intercooler marit dupa care incepi sa-ti pui intrebarea daca pistoanele si bielele suporta o astfel de marire de putere. Evident, sunt solutii si pentru astea... dar costa!

Ca idee, uita-te ce fac altii din motorul asta (si costurile aferente):http://www.mdengineering.co.uk/index.php?act=category&cat_id=1

Daca merita sau nu... doar portofelul tau iti poate raspunde:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

eu ma gandesc la asa ceva pentru Td5 dar nu am gasit inca tutorial... asta se pare te duce la maxim de putere

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare