Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Traseu nou - pentru mine

hamat5

Postări Recomandate

Am urcat azi pe Vf. Ignis (1307m) pentru a nu stiu cata oara... cu scopuri radioamatoricesti. Au fost doua concursuri de unde ultrascurte, in care inaltimea conteaza :D Nu cu intentia de a participa serios, ci doar de a vedea ce se intampla in benzile de unde radio. Si bineinteles, pentru ca nu am putut sta acasa pe vremea asta... In statiunea Izvoare ne-am dat intalnire cu Stefan YO5PBW (stefanbm) perseverent si in 4x4...

La coborare pe langa lacul din Firiza, am cotit-o pe un drum (?) prin padure spre dreapta, pe unde nu am mai fost niciodata. La inceput am gasit un drum forestier lejer, care dupa o stana de oi a intrat in padure si s-a transformat intr-un traseu foarte fain, dar ingust in multe locuri. Este umblat destul de frecvent si serios, dar cred ca de ATV-uri si motoare. Cine stie detalii, sa ma informeze si pe mine, hi hi. Pe vreme ploioasa, cu noroi, este un traseu greu!!

Pana la urma am coborat abrupt in nordul orasului, pe langa Muzeul satului. A fost fain! :idea:

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Faina Zoli,mai ales aia cu manipulatorul de pe bancheta din spate... :D

Oare ce o iesi in CW mobil offroad? :lol:

PS:Mere 897ele?

Merge telegrafia... acolo am lucrat in banda de 6m... eu cand nu am la mine manipulatorul... la offroad... folosesc butoanele up/dwn de pe microfon :D :D

Eu am un FT-857, identic cu 897, numai mai comprimat in cutie mai mica... merge bine pentru scopul propus, dar nu e ca o statie de masa. Mai ales selectivitatea e mai mica... n u e un aparat de concurs pentru scurte.

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare