Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Half doors wrangler yj

pigot

Postări Recomandate

Dragi colegi,

Cum putem sa facem rost de o pereche de usi de vara (half doors)?

Am cautat de a innebunit tot net'ul si nu am gasit decat in SUA! Problema este ca nu am nici o solutie sa le aduc de acolo!

Daca are cine eu sunt FOARTE interesat sa cumpar...

Va multumesc!

P.S. Ar mai fii o solutie sa le fac din fibra! Ceva pareri? Sfaturi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Half doors wrangler yj

Exista minim doua magazine in RO care sa le aiba sau sa le aduca.Unul in Bucuresti...Mai cauta.

Pretul in schimb este alta treaba de care nu ai mentionat......sa nu uitam ca o investitie in botox toate ofilitele ce se vor moderne,sexy si deosebite fac la un moment dat...:ha:

Spor.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Merci de raspuns.

Banuiesc ca te referi la cele magazine online care vand usi din prelata de la Mopar! (sper ca nu este considerata reclama!)

Eu vreau sa cumpar usi originale! Care sa le pot folosi tot timpul!

Link spre comentariu

Merci de raspuns.

Banuiesc ca te referi la cele magazine online care vand usi din prelata de la Mopar! (sper ca nu este considerata reclama!)

Eu vreau sa cumpar usi originale! Care sa le pot folosi tot timpul!

Exact acele magazine.

Ei au usi originale.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

ma uitasem eu pe net,iar preturile incep undeva dee la 300.problema este transportul,care te va rupe,puteand ajunge chiar la valoarea usilor

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

La banii ăștia (5-600 USD) poate chiar și mai mult ... le poți face aici în România. Și îți mai rămân și bani. Nu sunt greu de făcut. Asta presupunând că nu ții neapărat să fie elemente originale. Și eu am de gând să-mi fac unele de vară, dar modelul acela din țevi ... cu cotieră, dacă le-ai văzut pe net.

Tu vrei modelul ăsta, se pot confecționa, fără probleme ... cu costuri mult mai mici.

89735.jpg.c304e0e4a0243d2cf9050f567325df30.jpg

Eu mă gândesc să-mi fac ceva safari-style ca ăstea:

110205-lg.jpg.30ccc3125d9165898a42a0ddc91dbc13.jpg

201410-lg.jpg.d1feda345749486ab0bf96903a557d22.jpg

Toate cele bune!:h5

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

mita31

Unde se pot confectiona? Banuiesc ca din fibra!?!

Eu vreau modelul original pentru ca vreau sa renunt definitiv la usile mari.

Link spre comentariu

Si eu sunt interesat de niste usi la jumatate tot original sau ca cele originale,intradevar nu se prea gasesc,chiar si in USA nu ai o paleta larga de oferte,dar eu mai gasit prin Italia dar sub 600euro nu am vazut iar la banii astia voi incerca sa le confectionez ca si aia nu e ca le aduce de pe Marte tot faricate de pamanteni sunt si alea.

Eu am vazut pe 2 YJ-uri usi confectionate la noi in tara la preturi foarte mici iar la exterior erau fotocopie cu originalele,problema era la interior ca nu ai fata de usa originala si acestea aveau tabla de aluminiu.dar eu voi apela la @Superdragos si imi va face tapiterie la interior si vor arata decente cred ca cu 1000 lei le duc la gata.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Eu sincer cred că s-ar putea face și mai ieftin de 1000 de lei amândouă. Materialul costă puțin (tablă + țeavă). Manopera și vopsitul lor e cea mai costisitoare etapă (eu o să mi le fac singur!). Se pot cumpăra mânerele de deschidere/închidere, separat de pe ebay.com, la fel și cremalierele de pe uși. Asta dacă vrei să le faci identice cu cele originale.

Foarte bună și ideea cu fibra de sticlă. Cam orice atelier care toarnă elemente de fibră cred că le-ar putea executa, mai ales dacă le-ai putea duce ușile de YJ ale unui prieten/amic/om bun, posesor de așa ceva, de aici de pe forum, pentru matrițare.

Toate cele bune!

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Problemele pot sa apara daca nu sunt PERFECT IDENTICE cu cele originale! Cu siguranta nu se vor mai potrivi acele upper doors!

Eu vreau sa renunt complet la usile mari! Vrau sa merg doar pe soft top si cu usi mici+upper doors!

Despre varianta cu luat mulaj pentru aceste usi mici...DA... este super OK! Singura problema este ca nu am de unde sa fac rost de o pereche pentru macar o saptamana sa le duc la un atelier sa fac "copie".

Chiar cred ca este o idee buna de business pentru multi care ar dori un set de usi mici si nu le pot avea!

Daca ma poate ajuta cineva cu un set de "imprumut" ... dau o bere! sau chiar mai multe!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare