octav94 Postat Mai 17, 2014 Autor Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: Modificare Nissan Terrano ll 2002 2.7 5 usi Salut selectez poza si cand ii dau sa se incarce imi apare o eroare si de pe telefon si de pe pc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: Modificare Nissan Terrano ll 2002 2.7 5 usi Salut selectez poza si cand ii dau sa se incarce imi apare o eroare si de pe telefon si de pe pc... Pozele facute cu telefonul si cu ap. foto au o marime incompatibila cu forumul. Pentru a putea fi postate pozele trebuie obligator redimensionate. Pentru aceasta se pot folosi programe ca photo shop sau paint. Pixelaj maxim de 700 . Apoi poza e gata sa fie upload ata. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav94 Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 (editat) Re: Modificare Nissan Terrano ll 2002 2.7 5 usi am reusit in cele din urma sa atasez cateva poze cu masina cum arata inainte si cum arata acum...sper sa va placa o sa revin si cu masina curata :D a plouat in ultima vreme si tentatia era prea mare sa nu o bag putin prin noroi Cum vi se pare batrana? :D Editat Mai 18, 2014 de octav94 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Modificare Nissan Terrano ll 2002 2.7 5 usi Acum daca tot te descurci cu atasarea pozelor ai putea face o poza pe intuneric bezna cu led bar-ul in functiune sa vedem cum lumineaza in fata ca de functionat am observat intr-o poza ca functioneaza. :pl Si poate ne spui ci noua cate ceva despre led bar:cost,marca,putere.. :tk Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav94 Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Modificare Nissan Terrano ll 2002 2.7 5 usi Salut bara de leduri am luat-o de la domnu Alecu impreuna cu kitul de suspensie are 120 wati si este de la Ironman sincer sa fiu nu stiu cate leduri are :d...oricum diferenta este enorma pot merge si cu farurile stinse momentan sunt plecat dar cand o sa ajung am sa fac cateva poze si le atasez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav94 Postat Mai 29, 2014 Autor Partajează Postat Mai 29, 2014 Re: Modificare Nissan Terrano ll 2002 2.7 5 usi am revenit cu 2 poze..nu sunt de calitate foarte buna dar nu am ce sa-i cer mai mult la telefon...sper sa va placa...masina din pacate sta pe dreapta ca am bulit simeringul de la puntea spate..apropo stie cineva ce cond are acest simering? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav94 Postat Ianuarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: Modificare Nissan Terrano ll 2002 2.7 5 usi Ceva poze de sezon...pareri? Cum vi se pare masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andypopa Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 (editat) Re: Modificare Nissan Terrano ll 2002 2.7 5 usi Mie imi place. Intotdeauna mi-au placut. A ta arata foarte bine. Imi place foarte mult si cum se vede pe timp de noapte. Bravo! Vorbind de asta, tie cum ti se pare masina, ca vad ca intrebi intr-un mod obsesiv cum ni se pare noua? Cred ca daca mai intrebi de 2 - 3 ori iti fac si o oferta... :h5 Editat Februarie 1, 2015 de andypopa JEEP CHEROKEE 3.7 Limited Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav94 Postat Februarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 Re: Modificare Nissan Terrano ll 2002 2.7 5 usi Mie imi place foarte mult masina :) o am din 2002 cand nu aveam permis :D cu timpul am luat permisul si tot pe atunci si cel de vanatoare si nu eram multumit de ea cand mergeam la partidele de vanatoare se lasa cu 5 persoane in ea, atingea si asa am luat decizia de a baga bani in ea. Mentionez ca masina are in jur de 700.000 km fata nici cea mai mica problema legat de motor, in schimb am schimbat planetarele si cruci cardanice pe langa reviziile facute la reprezentanta cu piese de origine. Acum vreau ceva mai mult un patrol din 2005-2006 as incepe sa.l modific cu tot ce.i trebuie, scurt il vreau sigur dar nu stiu cu ce motor sa il iau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius 87 Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Salut colegi. Am un terrano 2 2.7 Diesel și as vrea să-i pun în kit de înălțarea. Pt un boby lift necesita multe modificări? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Salut colegi. Am un terrano 2 2.7 Diesel și as vrea să-i pun în kit de înălțarea. Pt un boby lift necesita multe modificări? body lift ( BL ) e ieftin si rapid. Se introduc niste distantiere intre sasiu si caroseria masinii , astfel incat caroseria este inaltata fata de sasiu ( puntile raman la locul lor ! ) , atentie dupa bl nu creste garda la sol ! Creste doar spatiul sub aripi . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate