cobrra Postat Aprilie 26, 2014 Partajează Postat Aprilie 26, 2014 (editat) Pe data de 10 mai , avem placerea ,de a va invita pe toti posesorii de 4x4 ,care doresc sa vina la o plimbare ,cu simplu caracter de socializare ,cunoastere, indemanare si nu in ultimul rand vizitare ,a catorva zone esentiale ,din judetul prahova si buzau respectiv, baraj maneciu ,zona cheia, cimitirul eroilor necunoscuti, de la tabla butii si ulterior lacul vulturilor, din muntii siriu si culminand cu barajul siriu. De asemenea mentionez faptul ca absolut oricine doreste, este bine venit ! lasand la o parte dotarile masinii. traseul se poate face cu orice tip de anvelopa , binienteles in limitele normale de uzura :))) voi reveni cu amanunte legate de locul de inatalnire. Plecarea va fi in jurul orelor 8,30 din zona Valenii de munte cu respect !!! cobrra :h5 Editat Aprilie 26, 2014 de Astral Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Suna bine Cobra se lasa si cu gratare? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova prezenttt:) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tabacutu Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Traseul este frumos si nu ridica probleme. Nu doriti sa-l mutam in perioada 1-4 mai ? Ar fi cu siguranta mai multi participanti . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 28, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Traseul este frumos si nu ridica probleme. Nu doriti sa-l mutam in perioada 1-4 mai ? Ar fi cu siguranta mai multi participanti . din pacate nu se poate muta in acea perioada. ramane stabilit pe 10 mai ..... deoarece sunt si altii implicatii si s-a stabilit asa plus ca este si prima etapa de campionat . Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Salut Cobrra, O sa vin si eu si inca un amic cu Mitsu. Sa ne vedem cu bine Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova este mai bine pe 10 mai ,pana atunci am si eu tomberonu gata :))) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinake Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Prezent... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Avem 3 acarete la reparat. In functie de cum terminam venim si noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Tizule ma poti trece si pe mine in lista? @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 1, 2014 Autor Partajează Postat Mai 1, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Tizule ma poti trece si pe mine in lista? esti bine venit oricand doar faci parte din familie :)))) bafta la piatra !!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acsph Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Ma botez si eu:tk cu ocazia aceasta..Prezent! Muget,deci exist! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova sunteti bine veniti toti doritorii !!!! nu uitati in mod deosebit starea vremii precum si dotarea autoturismelor cu cele necesare unei astfel de plimbari !!!! anvelope ...sufe .... si nu in ultimul rand saci de gunoi ..in cazul in care este timp si pentru un eventual gratar :tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alextoader Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 (editat) Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Salutare, Pare interesant traseul - ma gandesc sa vin si eu. Atata doar ca nu sunt foarte experimentat - la ce nivel se va merge va rog? Se merge repede? Sau se merge ca la plimbare usoara? :) Despre traseu ce se mai poate spune? Traseul de cate ore este cu aproximatie? Ne mai si oprim la un gratar etc nu? Editat Mai 6, 2014 de alextoader Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 6, 2014 Autor Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Salutare, Pare interesant traseul - ma gandesc sa vin si eu. Atata doar ca nu sunt foarte experimentat - la ce nivel se va merge va rog? Se merge repede? Sau se merge ca la plimbare usoara? :) Despre traseu ce se mai poate spune? Traseul de cate ore este cu aproximatie? Ne mai si oprim la un gratar etc nu? viteza de deplasare este in functie de starea drumului..stare meteo precum si stare de functionare a masinii ...... se doreste a fii o intalnire strict cu caracter prietenesc pentru clasa hoby nu suntem la o competitie . Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alextoader Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 (editat) Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Ma bucur sa aud. Despre durata aproximativa a statului la volan intreb ca sa ma hotarasc daca e prea mult pt mine sau as putea sa incerc. Uitandu-ma acum pe harta... par a fi cam ... 50 Km? Deci eu zic ca e ok si am sa vin si eu. Editat Mai 6, 2014 de alextoader Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Prima mea iesire a fost cam in aceeasi zona sub indrumarea lui cobrra si a fost foarte faina si educativa. Nu cred sa fie probleme, mai ales daca ai iesit si cu prietenii nostri de la BZ. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Prima mea iesire a fost cam in aceeasi zona sub indrumarea lui cobrra si a fost foarte faina si educativa. Nu cred sa fie probleme, mai ales daca ai iesit si cu prietenii nostri de la BZ. as veni si eu. dar astia din ploiesti nu ne putem intanli la rompetrolul din beloi de ex? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinake Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 (editat) Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Avand in vedere ca la Valeni trebuie sa fim la 8.30, eu o sa fiu la Rompetrol Blejoi pina in jurul orei 7.30. Editat Mai 7, 2014 de sorinake Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Pe data de 10 mai , avem placerea ,de a va invita pe toti posesorii de 4x4 ,care doresc sa vina la o plimbare ,cu simplu caracter de socializare ,cunoastere, indemanare si nu in ultimul rand vizitare ,a catorva zone esentiale ,din judetul prahova si buzau respectiv, baraj maneciu ,zona cheia, cimitirul eroilor necunoscuti, de la tabla butii si ulterior lacul vulturilor, din muntii siriu si culminand cu barajul siriu. De asemenea mentionez faptul ca absolut oricine doreste, este bine venit ! lasand la o parte dotarile masinii. traseul se poate face cu orice tip de anvelopa , binienteles in limitele normale de uzura :))) voi reveni cu amanunte legate de locul de inatalnire. Plecarea va fi in jurul orelor 8,30 din zona Valenii de munte cu respect !!! cobrra :h5 cunoscand traseul, se poate veni si cu turism tractiune spate? mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Avand in vedere ca la Valeni trebuie sa fim la 8.30, eu o sa fiu la Rompetrol Blejoi pina in jurul orei 7.30. pe bune? tu faci 24 de km intr-o ora? eu ma gandeam sa bag si a doua.... sau vrei sa ajungi inainte pentru socializare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 7, 2014 Autor Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova cunoscand traseul, se poate veni si cu turism tractiune spate? nu se poate face traseul cu auto doar tractiune spate sau eventual fata .....doar posesori de 4x4 cu anvelope corespunzatoare:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova pff ce bine ca ploua :) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alextoader Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Si eu m-am uitat la vreme si vad ca nu ploua nici la cheia nici la siriu sambata... m-am uitat pe net tu unde ai vazut? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tabacutu Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Salut Cobra Ai cumva un trak cu traseul de sambata ? Pe unde v ati gandit sa urcam ? Care e traseul de legatura dintre Plaiul Butii si Lacul Vulturilor ? Niste prieteni au fost sambata trecuta in zona cu atv urile si mi au spus ca multe drumuri sunt rupte din cauza alunecarilor de teren Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate