fnicolau Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova nu se poate face traseul cu auto doar tractiune spate sau eventual fata .....doar posesori de 4x4 cu anvelope corespunzatoare:tk AT-urile merg? Pe Facebook ziceai ca merge cu orice 4x4, chiar cu anvelope de strada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 8, 2014 Autor Partajează Postat Mai 8, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova AT-urile merg? Pe Facebook ziceai ca merge cu orice 4x4, chiar cu anvelope de strada. da AT -urile merg cu ceva chin dar merg.... si eventual sufe + ochet....:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova pe bune? tu faci 24 de km intr-o ora? eu ma gandeam sa bag si a doua.... sau vrei sa ajungi inainte pentru socializare? Ne vedem la 7.30 sa plecam la 7.45, sa mergem pe relaxare, poate sunt masini care nu pot depasi 70 km pe ora LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Ne vedem la 7.30 sa plecam la 7.45, sa mergem pe relaxare, poate sunt masini care nu pot depasi 70 km pe ora ok daca e asa vin si eu pe la 7:45 la rompetrolul din blejoi. ca idee si eu am at-uri dar pentru siguranta imi iau si lanturile pe care le-am incercat prima data in noroi f mare saptamna trecuta la o porceala pe seciu pe aici (aia cand a picat patrolul pe o parte -au pus baietii poze) si m-au surprins extrem de mult si placut - at-urile cu lanturi sunt, parerea mea cel putin la nivelul mud-urilor. ne vedem maine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alextoader Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova da AT -urile merg cu ceva chin dar merg.... si eventual sufe + ochet.... la naiba - si eu am tot dinastea. la frontera cred ca merg inalte de 75, late de cat gasesc cat mai late nu? 265 sper. R16. la dimensiunile astea ce s-ar considera niste MTuri acceptabile ca pret - gasesc ceva la 6 mil bucata? tb sa imi iau si rezerva nu? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Daca sunt primit vin si eu. Un gratar se gaseste la voi? ca ce sa punem pe el se mai gaseste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Daca sunt primit vin si eu. Un gratar se gaseste la voi? ca ce sa punem pe el se mai gaseste. man, omul a zis la inceputul topicului ca e binevenit oricine cu 4x4, daca citeai...stiai ca esti binevenit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova DACA SI CAND AJUNGE-TI LA LACUL VULTURILOR, VA ROG SA NU BAGATI MASINILE IN APA, ASA CUM O FAC ALTII DESTUL DE FRECVENT !!! (Din pacate ) "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Locul de intalnire din Valenii de Munte este probabil statia OMV de la iesirea spre Maneciu ?... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinake Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Da locul de intalnire in Valeni este OMV. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos 61 Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Eu am ajuns primul acasa :wink: Salutari tuturor membrilor :cl, Dragoș 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Si eu acum am ajuns acasa.a fost foarte frumos distractiv cu vrute si nevrute.acaretu a functionat in parametri :) astept cu nerabdare poze si filmari. KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acsph Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova In acest clip aveti pozele facute de fiul meu Selectati 1080p sau 720p pentru o calitate mai buna Muget,deci exist! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mikkkhail Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Salut! Chiar daca am participat in calitate de .."copilot"... ( a se traduce pasager cu MITSU LUI LIVIOFF) plimbarea a fost superba! Vremea a tinut cu noi, am avut de toate! Un pic de noroi, dar cel mai important, peisaje superbe! Cobra, iti multumim pentru initiativa si asteptam urmatoarele provocari! Increc sa pun si pozele pe care le-am facut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mikkkhail Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Prima parte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mikkkhail Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova part 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mikkkhail Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Imi cer scuze... trebuie sa le aranjez altfel.Nu stiu de ce nu le ia in ordine cronologica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alextoader Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Salut - prietenul meu are a fost cu mine o sa faca un mic montaj video (dar o sa dureze putin). Daca are cineva un filmuletz interesant care ar putea aparea in montaj puneti-l undeva de unde poate fi luat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius G Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova A fost intr-un mare fel! Sa mai mergem, zic! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cctehnic Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Interesanta actiunea. Multumiri cobra si prietenii. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova Da, intradevar a fost frumos. In zilele urmatoare am sa pun si eu cateva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 14, 2014 Autor Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova a fost o intalnire foarte reusita din toate punctele de vedere : distractie, socializare, abordare si invatare si nu in ultimul rand relaxare. va multumesc inca o data pentru participare si mai ales pentru implicare in a ajuta atunci cand situatia impune si va astept pe cei doritori si la urmatoarele. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 14, 2014 Autor Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova mai atasez cateva instantanee :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 14, 2014 Autor Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova o sa incerc sa fac rost si de celelalte instantanee postate pe alta zona .....:wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 14, 2014 Autor Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: 10 mai plimbare aventura in natura by cobrra si acs off-road prahova va asteptam si data viitoare :2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate