ar85gyl Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Poate sa imi spuna cineva unde este mufa obd pt tester la nissan navara d22 an 2001?multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Mufa obd nissan navara Deasupra pedalelor undeva sub bord (nu trebuie sa dai nici un plastic jos - pui capul pe podea si te uiti)...Standard ar trebui sa fie pusa pe partea stanga ...dar in unele cazuri o gasesti si in partea dreapta. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Aprilie 27, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Re: Mufa obd nissan navara Tot m-am uitat dupa ea dar nu gasesc nici o mufa care sa nu fie conectata la alta Editat Aprilie 27, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Aprilie 28, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Mufa obd nissan navara d22 , 2001 ? urmatoarea intrebare este daca are mufa obd sau e altfel de mufa,eu am gasit o mufa la tabloul de sigurante dar nu este obd,se poate sa fie altfel?multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Mufa obd nissan navara d22 , 2001 ? Pune poza cu dansa ...s-ar putea sa ai o mufa speciala cu 14 sau 16 pini ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate