iulianul Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Am vrut sa profitam de ploaia ce a cazut timp de o saptamana si ne-am afundat in padure :banana A fost cum ne-am asteptat, mult noroi, nesfarsit noroi :ha: Am plecat doua Samuraie si un Patrol: Dan, Bogdan, eu si desigur Minitehnicus, in calitate de copilot desavarsit. Ne-am intors mult mai multi, adica inca doua Mitsuri, un Patrol, o Frontera cu AT dar lanturi si un Terracan stock :al, dar cu KM2-uri. I-am gasit in padure, in pozitii bizare, bine incotopeniti in noroi. Ne-am unit fortele si am iesit cu totii la liman...in cele din urma. Sufe, scripeti, injuraturi, sleauri, trolii, lanturi, noroi si-n cor...tot repertoriul. Victime au cazut ceva plastice, overfendere...dar totul s-a terminat cu bine. Distractie mare, ce mai! Eroul zilei a fost Dan. Patrolul lui a tras din greu de noii nostri parteneri, iar la sfarsit a facut spectacol:ft. Las imaginile sa vorbeasca :grin: Editat Aprilie 27, 2014 de iulianul Am gresit o litera Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Prin padure la noroi! Sa va fie de bine! O iesire frumoasa cu mult noroi, pacat ca nu mai anuntati si voi pe forum iesiri de genul asta. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Prin padure la noroi! 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Prin padure la noroi! 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius G Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Prin padure la noroi! Salut! Sunt Marius, cel cu Pajero-ul bej sau gri cum o fi mai bine :). Pentru mine si Manu, cel cu Pajero verde, a fost prima iesire ever. Ne-am luat masinile cu 2 luni in urma pentru fix acest gen de iesiri. Am avut eu o vorba: 'vream sa simt moloz in gura' :))))). A avut parte mai mult Manu. Long story-short vreau sa va multumim baieti pentru prietenie, ajutor, sfaturi si o aventura pe care nu o sa o uitam. Deja ne gandim cand sa mai mergem inca o data in acelasi loc. Sper sa pastram legatura! Marius P.S.: Mai aveti poze cu Pajero? Sunt de colectie pentru mine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 (editat) Re: Prin padure la noroi! Pe unde v-ati distrat? Am vazut in film, frumoasa noroiala :D Editat Mai 1, 2014 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius G Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Re: Prin padure la noroi! Seciu, langa Ploiesti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: Prin padure la noroi! Track ? Seciu e o zona frumoasa, si aproape dar nu prea cunosc trasee. De obicei ma opream la restaurant :)) merita sa incercati caprioara si au preturi ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Prin padure la noroi! Track ? Nu e nevoie de track..... doar sa vezi harta in ansamblu pe GPS sa nu iesi in asfalt. te invarti pe acolo pe zeci de drumuri si vagauni, dupa plac si dupa cum ai masina echipata. Cand te-ai plictisit iesi in primul sat in 10-15min.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate