pigot Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu detalii despre blocul de lumini pentru un Jeep Wrangler YJ din 1995? DIn cate am observat, cel putin la masina mea, nu are "faza mare"! Asa este acest model sau am eu o "problema" tehnica... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Bloc de lumini Wrangler YJ Ai o problema :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pigot Postat Aprilie 28, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Bloc de lumini Wrangler YJ Ai o problema :grin: Ai cumva idee care ar fii problema? Recunost ca nu ma price prea bine, dar m-am uitat atent la maneta si nu arata nici un desen(pictograma) cu faza mare! Oricum, intentionez sa merg cu ea la un sevice specializat pe Wrangler YJ! Asta daca exista desigur... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Bloc de lumini Wrangler YJ Ai cumva idee care ar fii problema? Recunost ca nu ma price prea bine, dar m-am uitat atent la maneta si nu arata nici un desen(pictograma) cu faza mare! Oricum, intentionez sa merg cu ea la un sevice specializat pe Wrangler YJ! Asta daca exista desigur... Salut! De aprins farurile le aprinzi din comutatorul prins pe planșa de bord în partea stângă a ceasurilor și a volanului (poziții și faza scurtă). Maneta pentru semnalizare are și rol de comutare între faze, tragi de ea spre tine și schimbă din fază scurtă în fază lungă. Dacă vrei înapoi pe fază scurtă, tragi iar de ea spre tine. Problema asta am avut-o și eu ... nu puteam să schimb pe fază lungă pentru că maneta ajungea în ... volan înainte să apuce să comute între faze. M-am uitat puțin la el și am văzut că e strâmb, la învârtire stânga- dreapta avea o bătaie, așa că am tras puțin de el și l-am readus la forma și poziția corectă. Astfel am făcut loc și maneta își face cursa completă deși ajunge până la 3-4 mm de volan atunci când e acționată, dar revine la poziția inițială imediat după comutare. Sper să se înțeleagă explicația mea. Toate cele bune! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pigot Postat Mai 1, 2014 Autor Partajează Postat Mai 1, 2014 Re: Bloc de lumini Wrangler YJ Merci multe de pont! O sa incerc sa vad daca asta e problema si la mine. revin cu detalii dupa... O zi faina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim007 Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Re: Bloc de lumini Wrangler YJ ai rezolvat cumva problema? ca si eu am una problema cu "faza lunga". aprind scurta...si cand dau sa schimb in lunga, se stinge scurta, ceea ce e si normal, dar lunga doar face "flash" cat tin trasa maneta spre voilan...daca o las la normal se stinge si lunga si scurta...la urmatoarea schimbare de faze, faza scurta revine la normal... stie cineva care ar fi cauza acesta? mersi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Re: Bloc de lumini Wrangler YJ ai rezolvat cumva problema? ca si eu am una problema cu "faza lunga". aprind scurta...si cand dau sa schimb in lunga, se stinge scurta, ceea ce e si normal, dar lunga doar face "flash" cat tin trasa maneta spre voilan...daca o las la normal se stinge si lunga si scurta...la urmatoarea schimbare de faze, faza scurta revine la normal... stie cineva care ar fi cauza acesta? mersi... Daca schema si principiul e la fel ca la XJ, problema este intrerupatorul de aprindere lumini/faza scurta. Scoate-l din bord si vezi in ce stare este mufa si contactele de pe intrerupator. De obicei se topesc si nu mai fac contact bine. Se topesc din cauza ca tot curentul pentru lumini trece prin intrupator. Ca sa nu se mai intample asa, e bine de pui un releu + siguranta inainte de intrerupator. Aici ai un filmulet cum se desface intrerupatorul: Pe scurt: baga mana sub bord si apasa butonul de sub intrerupator si trage afara axul intrerupatorului. Odata scos axul, o sa vezi o piulita cu sant pentru surubelnita, il desurubezi si intrupatorul ar trebui sa pice sub bord tinut de mufa cu fire. desfa mufa si o sa poti sa-l scoti afara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate