Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Filtru sport

pigot

Postări Recomandate

Dragi colegi,

Incerc sa deschid un topic despre "filtru de aer sport" pentru motor de wrangler YJ de 2,5... cu siguranta se poate discuta si despre 4L pentru cei "baftosi".

Chiar merita acest upgrade? Stie cineva o oferta mai OK decat cele din SUA+transport?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Filtru sport

Parerea mea ca ,,filtrul sport "este o PORCARIE indiferent daca este din China sau din SUA .Am si argumente dar cei care au alta parere as fi curios sa le aflam si noi .

Link spre comentariu

eu am filtru sport daca s epoate numi asa :)

adica am K&N de aceeasi forma si marime dar montat in carcasa originala a filtrului adica doar elementul filtrant e KN

nu am kit de cold air cu tubulatura sau alte cele si pot sa spun ca masina se simte mai bine si e mai sprintena

nu mi-a crescut vreun consum decat doar prin prisma faptului ca ii dau talpa altfel nu are vreo influenta de genul,iar jegul il filtreaza foarte ok,adica filtrul e jegos si il curat cu solutiile aferente iar dupa filtru tubulatura aia de plastic cand dai cu degetul pe ea nu are praf sau alte mizerii care sa te faca sa crezi ca nu filtreaza gunoaiele.

eu sunt multumit de el

Link spre comentariu

Folosesc filtru sport de cateva saptamani. Pot sa confim ca este benefic pentru motor acest tip de filtru si sunt multumit total de el.(nu vreau sa fac reclama este K&N, dar ma gandesc ca sunt si alte marci la fel de bune).Un lucru am observant sigur ca accelereza putin mai bine.

"If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal."
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare