Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

viteza maxima DISCO2 TD5

Mosor

Postări Recomandate

Poate pare aiurea sa intreb avand in vedere statutul acestei masini,dar totusi o fac.Este cineva care a incercat sa ajunga la viteza maxima cu masina sa? si daca da care a fost aceea? Stiu ca Disco2 nu este o masina de viteza dar totusi ma intereseaza aspectul asta.Intreb lucrul asta deoarece eu am trecut, cu masina pe care o am cu cutie automata, destul de binisor peste viteza maxima constructiva pe care o prezinta producatorul.Asta in conditiile in care masina dpdv mecanic nu pare sa fie modificata deloc.EGR-UL este la locul lui, toba de esapament de la un cap la altul este cea originala,intercooler-ul este la fel cel original.Singurul lucru pe care nu il stiu este daca a fost sau nu resoftata fiindca am cumparat-o din Germania acum cam trei ani si nimeni nu mi-a spus lucrul asta atunci.Eu merg cu roti de sosea de obicei si am si roti de teren cand ma mai apuca nebunia, dar destul de rar.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: viteza maxima DISCO2 TD5

eu doar am incercat o data la inceputuri, de proba si la 165 am cedat nervos de la trepidatii...pedala mai aveam, ce-i drept rotile erau niste bfg mt-uri nu prea echilibrate... oricum ar fi, nu insista prea mult peste 140 ca bulesti chiulasa, mai ales cu intercooler standard... la astea acul de la temperatura pleaca de la mijloc doar la 120*C asa ca poti sa o talpalesti fara sa stii ca motorul e la 110*C unde deja chiulasa are de suferit... sau instaleaza un 'engine watchdog' sau ceva avertizare care sa te anunte la 100*.

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Re: viteza maxima DISCO2 TD5

Nu o tapali prea tare,nu e facuta pentru viteza.

Ea merge saraca (daca nu prajesti chiuloasa) dar nu se opreste asa cum trebuie fiind prea grea.

Nici cu Disco 4 nu te simti confortabil cand franezi la 180 km/h (viteza la care ajunge foarte usor),chiar daca are frane mult mai performante decat Disco 2 - in concluzie mergi calm!:grin:

Eu foarte rar sar de 130.

PS

Singura masina -din proprie experienta,sigur mai sunt si altele- in stare sa franeze eficient la peste 200 km/h a fost un BMW M6.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare