iacob11 Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Salut am un freelander 1 recent achizitionat si vreau sa o echipez de vara. Masina are acum 195/80/r15 si eu i.am gasit pt vara 195/70/R15 dar nu sunt foarte sigur k sunt o masura buna. Poate cineva sa.mi zica daca e ok sa le pun asa? merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: masura anvelope nu prea e ok... vezi și singur http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iacob11 Postat Aprilie 30, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: masura anvelope mi s.a spus k echivalentul la 195/80/r15 ar fi 205/70/r15... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: masura anvelope Sunt putin mai mici decat cele initiale. In concluzie iti va scadea viteza de deplasare fata de cea reala indicata si in plu iti va creste putin si consumul /100 KM Sa nu uitam de garda la sol care va scadea cu aprox 2 cm dac anu ma insel O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iacob11 Postat Aprilie 30, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: masura anvelope Singurul lucru este ca nu.mi va mai indica vitezometrul exact dar oricum vitezometrul arata cu aproximativ 10 km mai putin decat viteza reala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iacob11 Postat Aprilie 30, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: masura anvelope eu am acum 2 variante ori 195/70/r15 ori 205/70/r15 le am derja cumparate pe care sa le pun? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: masura anvelope dacă faci click pe linkul ăla de sus, vezi compatibilitățile și eroarea de viteză... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: masura anvelope valoarea echivalenta e 205/75/15 Daca ai timp poti face o comparatie la linkul de mai jos http://www.etyres.co.uk/tyre-size-calculator vezi ca se recomanda ca diferentele sa nu fie mai mari de 2.5 % O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iacob11 Postat Aprilie 30, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: masura anvelope merci mrx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 Re: masura anvelope Ramai pe ce este trecut pe talon, ca poate dai de un cap de creta si ramani fara acte! Numai bine, Alin .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iacob11 Postat Mai 6, 2014 Autor Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: masura anvelope I.am pus 235/70r15 :))) masua care a fost calculata pe un site a fi buna. Masina arataa mult mai bine, e mai inalta,e mai lata si merge perfect. Singurul inconvenient este k o sa.mo creasca consumul. Si referitor la ce ai spus tu alin cu certificatul.... e pe bulgaria si nu scrie masura la pneuri in talon. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: masura anvelope Poze poze si iar poze s~a vedem si noi :grin: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iacob11 Postat Mai 6, 2014 Autor Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: masura anvelope O sa pun si poze :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate