nissan4x4 Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 Cat functioneaza corect, nimeni nu o baga in seama, nu i se verifica nivelul de ulei, nu i se schimba uleiul ...sau daca i se face aceasta operatiune, se face numai prin primenirea uleiului din vasul aferent, cel din caseta de directie si conducte (majoritatea cantitatii) ramanand in circuit. Daca la motor uleiul se schimba la 10.ooo km, la servo .... usual...niciodata. Spre deosebire de motor , care are si filtru de ulei ce retine impuritatile, circuitul de servo nu are asa ceva, shpanul generat de uzura normala, este "plimbat" prin tot circuitul , facand ca uleiul sa devina un fluid abraziv ce "polizeaza" serios din elementele in miscare ale pompei de servodirectie si casetei de directie. Inauntrul carcasei insa, este un mecanism delicat ce necesita atentie , atata vreme cat ii solicitam presiune inalta. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 1, 2014 Autor Partajează Postat Mai 1, 2014 Re: Pompa de servodirectie Y61 RD28Ti Inside , un pic de "ceasornicarie " hidraulica ! 1 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Re: Pompa de servodirectie Y61 RD28Ti un magnet pe fundul borcanului se poate lasa pentru span , legat cu o sarma subtire de inox! cat despre filtru nu se prea baga direct in instalatiile hidraulice ale sistemullui directie din simplu motiv pentru care l ai spus mai sus ,,nimeni nu se uita "! si ar bloca ! cea ce ar fi mai grav decat scaderea presiunii ! plus ca fabricantul are interesul sa si vanda ,,marfa muuuuulta si de UNICA FOLOSINTA !" VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Re: Pompa de servodirectie Y61 RD28Ti Plasarea unui magnet liber in instalatiile hidraulice e cel putin discutabila . O parte din particule raman necaptate dar totusi magnetizate partial si in repausul instalatiei migreaza spre partile metalice unde se cuibaresc si se aglomereaza fiind un factor accelerator de uzura . Cu totul diferit este la un sistem nonhidraulic dar care foloseste ulei ca lubrefiant . La motor se foloseste uzual filtre cu finetea de filtrare pana la 5 microni , pentru ca jocurile functionale sunt mai mari de 5 microni si particulele la acesta dimensiune nu aduc prejudicii functionale ca la un sistem hidraulic cu valve si drosele etc ... deci se poate si chiar se foloseste magneti in baia de ulei . La cutia de viteze e si mai simplu , jocurile sunt muult mai mari si orice alomerare e forfecata imediat , oricum nu prezinta importanta , busonul magnetic la angrenajele mari gen diff sau cutie fiind extrem de util pentru captarea particulelor mari . Combinarea unui filtru fin cu un magnet e ideala , dar tehnologiile actuale ale sistemelor de filtrare sunt greu si scump de pus in practica la un automobil . E suficient de eficienta intretinerea periodica - curatarea instalatiei si schimbarea fluidului de lucru . Cred ca un filtru de 3 microni combinat cu un inel magnetic ar trebui schimbat la jumatatea duratei de lucru actuale sau cand se infunda si cine stie cat ar mai costa ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 3, 2014 Autor Partajează Postat Mai 3, 2014 Re: Pompa de servodirectie Y61 RD28Ti magnetizarea spanului ar duce la afinitatea lui ptr elementele metalice mari si poate bloca paletii in rotorul pompei. Si asa se mai intampla ca pompele sa se blocheze ca urmare a spanului ce impiedica retractia unei palete si deci rotirea rotorului. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: Pompa de servodirectie Y61 RD28Ti Da , aveti perfecta dreptate cu magnetizarea comuna a ,,spanului" sau impuritatilor (chiar si cele nemetalice se magnetizeaza )! dar nu e cazul sa ne facem probleme la un sistem de directie auto , aceasta problema apare la sistemele de inalta presiune (peste 100 bari de obicei industriale) la care exista din constructie filtre fine prevazute cu indicatori-avertizori , situatia blocarii paletilor apare tocmai din cauza marimii ,,spanului" deci cel ce trece de magnet , iar o alta cauza a gripari paletilor este pierderea calitatii uleiului hidraulic, si uzura mare duce la gripare , pentru ,,linistirea " particulelor magnetizate se leaga o parte metalica a instalatiei (pana in corpul pompei) la masa directa a atomobilului Deja cred ca batem campii cu detalii tehnice !:clb mai bine pune cineva caracteristicile si eventual o poza cu eticheta originala a pompei sa vedem daca se poate asimila , pt viitor ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: Pompa de servodirectie Y61 RD28Ti Da , aveti perfecta dreptate cu magnetizarea comuna a ,,spanului" sau impuritatilor (chiar si cele nemetalice se magnetizeaza )! dar nu e cazul sa ne facem probleme la un sistem de directie auto , aceasta problema apare la sistemele de inalta presiune (peste 100 bari de obicei industriale) la care exista din constructie filtre fine prevazute cu indicatori-avertizori , situatia blocarii paletilor apare tocmai din cauza marimii ,,spanului" deci cel ce trece de magnet , iar o alta cauza a gripari paletilor este pierderea calitatii uleiului hidraulic, si uzura mare duce la gripare , pentru ,,linistirea " particulelor magnetizate se leaga o parte metalica a instalatiei (pana in corpul pompei) la masa directa a atomobilului Deja cred ca batem campii cu detalii tehnice !:clb mai bine pune cineva caracteristicile si eventual o poza cu eticheta originala a pompei sa vedem daca se poate asimila , pt viitor ! O observatie: si in domeniul auto, pompele servo pot furniza peste 100 bari! Un exemplu: cea de pe BMW E39 TDS care furnizeaza 140 bari. Or mai fi si altele, eu pe asta am intalnit-o (si o folosesc pe masina mea):wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: Pompa de servodirectie Y61 RD28Ti O observatie: si in domeniul auto, pompele servo pot furniza peste 100 bari! Un exemplu: cea de pe BMW E39 TDS care furnizeaza 140 bari. Or mai fi si altele, eu pe asta am intalnit-o (si o folosesc pe masina mea):wink: da de acord !dar 100-150 bari nu se compara cu 100-250 ,deja acolo sunt lichide speciale ,debite diferite.......bla bla bala!!!..... VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: Pompa de servodirectie Y61 RD28Ti Bine ai revenit coane... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Pompa de servodirectie Y61 RD28Ti Sa traiasca nea Luigi!! Ma bucur sincer pt revenirea d-voastra! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Pompa de servodirectie Y61 RD28Ti Off topic : Ma bucur sa vad ca esti din nou printre noi! Bine te-am regasit. :h5 Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Pompa de servodirectie Y61 RD28Ti Off topic : Ma bucur sa vad ca esti din nou printre noi! Bine te-am regasit. :h5 multam !!!! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate