lucica Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 traseul va fi ploiesti maneciu valea stini cu urcare prin padure la tabla buti urmeaza ocoborire pe morcovoaia si urcare la lacul vulturilor cine vrea sa participe obligatoriu caucicuri profil simex si troliu sint deja 3 masini 1 Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure veniti pe 2 mai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Mai 2, 2014 Autor Partajează Postat Mai 2, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure venim simbata 3 mai Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kali Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure Salut Lucica, la ce ora se pleaca ? banuiesc ca intilnirea va fi la peco la Blejoi ... ... daca ma primiti, as veni si eu cu un Samurai pregatit de scandal, inclusiv simex si troliu :) Multumesc, Kali Tot Samuraiul ' ii cel mai tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Mai 2, 2014 Autor Partajează Postat Mai 2, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure plecare ora 8 rompetrol blejoi indiferent de timp ploua ninge sau e soare se face gratar esti binevenit Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uadi Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure Samurai cu simexuri si blocant dar fara troliu chiar nu merge?:cr3 Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Mai 2, 2014 Autor Partajează Postat Mai 2, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure avind in vedere ca masina ta e usoara poti sa vi dar sa ai simexuri te rog Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uadi Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure :tkCauciucurile au 200 km:banana Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 (editat) Re: simbata 3 mai o iesire la padure Salut, Sper ca nu v-am stresat prea tare cu sunetul de locomotiva !!! Pana vin pozele de la plimbarea asta o sa pun si eu cateva filmulete: Pentru o vizionare de calitate, schimbati rezolutia in youtube pe HD Cam astea sunt ! Super oameni !!! Florin Bogdan Editat Mai 5, 2014 de Yonutz "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure Ba Florine, ma enervezi cu Patrolu' tau! Ca e prea bun, dom'le, e prea bun!!! Fi-i-ar goarna de ras sa-i fie! :ha: Vad ca ati fost pe acelasi traseu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure Salut, Sper ca nu v-am stresat prea tare cu sunetul de locomotiva !!! Pana vin pozele de la plimbarea asta o sa pun si eu cateva filmulete: Pentru o vizionare de calitate, schimbati rezolutia in youtube pe HD Cam astea sunt ! Super oameni !!! Florin Bogdan Hai sa va pun si poze, ca mi se lungesc urechile pana puneti voi ! "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure [ATTACH=CONFIG]213464[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]213461[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]213460[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]213459[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]213458[/ATTACH] "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure Salut, Sper ca nu v-am stresat prea tare cu sunetul de locomotiva !!! Pana vin pozele de la plimbarea asta o sa pun si eu cateva filmulete: Pentru o vizionare de calitate, schimbati rezolutia in youtube pe HD Cam astea sunt ! Super oameni !!! Florin Bogdan [ATTACH=CONFIG]213486[/ATTACH] "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Orlando Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure Am fost si eu ieri pe acolo si cred ca v-am vazut la un moment dat. Am venit dinspre Slon, am urcat la Tabla Butii (acolo cred ca v-am si vazut in zare) si am coborat in continuare spre Nord. Apoi am luat-o spre Maneciu. Voi ati urcat dinspre Maneciu spre Tabla Butii? Daca da... tot respectul... drumul era rupt de tot cam la 400 m de intersectia cu forestierul Maneciu - Vama Buzaului. Trecuse viitura pe acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uadi Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure A fost o noroiala pe cinste. Doar trenul lui Florin ce ne-a mai speriat din cand in cand :ha:. Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure frumos. Cati au urcat inapoi panta de la lac, ca de coborat e ok :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure pun si eu cateva poze Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure poze Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure poze Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure Eko incearca si abtinete de la comentari inutile ca pe zice trece imi devi mai antipatic. Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: simbata 3 mai o iesire la padure Panta de la lac a fost bomboana de pe coliva...ore in sir am urcat toti panta cu spatele....am facut un trenulet....urcam si coboram. Distractia mare era sa urcam sus si coboram cu spatele in viteza....cine nu crede e liber sa incerce !! Eu sincer pt panta aia am venit....sa vad daca pot urca in a 5-a ....si a mers lejer!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate