Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

simbata 3 mai o iesire la padure

lucica

Postări Recomandate

Re: simbata 3 mai o iesire la padure

Panta de la lac a fost bomboana de pe coliva...ore in sir am urcat toti panta cu spatele....am facut un trenulet....urcam si coboram. Distractia mare era sa urcam sus si coboram cu spatele in viteza....cine nu crede e liber sa incerce !!

Eu sincer pt panta aia am venit....sa vad daca pot urca in a 5-a ....si a mers lejer!!

LIKE

Eu recunosc ca sunt singurul care nu a urcat panta. Restul toti au urcat-o intocmai precum zice Kkkristi.

"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parca am vazut si 2 masini fara simex ( IMS-ul si parca si Isuzu? ). Cum s-au descurcat. A fost nevoie de ceva troliu ?

4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc
Link spre comentariu

salutare tuturor

desi nu am fost cu voi la iesire pe acelasi traseu pot sa spun ca am venit se pare la un moment dat pe traseul ales de voi la coborare

spun asta pentru ca am recunoscut in imagini groapa cu noroi si copacul de pe dreapta la iesirea din sleau,iar acolo am bobinat si noi vreo 3 ore cu 4 masini:)

pana la urma acela este un traseu cunoscut sau intamplator am ajuns si noi pe un traseu deja facut de voi? intreb pentru ca mie imi e total necunoscut

multumesc si scuze de interventie

PS:- noi eram gasca aia cu Niva care ne-am intersectat jos in forestier dimineata

Link spre comentariu

de la lacul vulturilor am coborit in crasna apoi am fost la cascada urlatoare de undr prin pasul boncuta ne am intors in valea stini,am vrut sa urcam in tabla buti pe topogan dar din cauza acelei gropi am renuntat fiind si foarte tirziu am vazut ca ati lasat o niva jos la intrare pe topogan

Editat de lucica
Patrol 3,3L
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare