Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O afacere proasta?

cosmin.ardelean

Postări Recomandate

• Răspunsuri 525
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: O afacere proasta?

Multumesc.

Daca ajungeam sa platesc pentru transformarea asta, renuntam din start. Nimeni nu e ocupa de ea ca mine. Poate ar fi aratat bine, dar sigur nu era calitativ ca acum.

Lectia e sa nu mai cumpar niciodata o masina in starea aia. Mai bine dorm. Sau platesc mai mult pentru una cu probleme minore.

Nissan Navara Double Cab D40 2009
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu oarecum am trecut prin ce ai trecut tu. Am vrut o masina in care sa am incredere. Si am muncit pentru asta, pierdut bani, nopti, zile, bani, nopti, zile, bani, nopti, zile. Multi comenteaza si nu inteleg rostul la multe chestii, dar asta nu trebuie sa te descurajeze. E limita lor, nu a ta. Dar ai o masina in care ai incredere, in orice moment - si asta e victoria ta.

PS. Eu am urmarit topicul de la inceputuri. Bravo !

• Like 1

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Am urmarit topicul de la bun inceput si nu pot decat sa te FELICIT! pentru eforturile depuse,pentru faptul ca nu ai renuntat,nu te-ai dat batut...

Pana la urma a iesit ceva frumos si bun si numai asta e important.

Nu te mai uita la banii si efortul bagat,bucura-te de rezultate.

Iti doresc sa te bucuri de ea si sa nu mai ai probleme!

:br

Link spre comentariu

Nu pot decat sa ma bucur cand vad atata apreciere din partea voastra (care stiti ce inseamna asta).

Multumesc baieti!

Chiar daca nu e un supercar, pentru mine e deosebita.

Nu e parcare, nu e spalatorie, nu e loc unde sa ma opresc si sa nu am cativa curiosi cu intrebari de genul "ce an e?" sau "nu e de vanzare?", apoi "dom'le parca e noua". Nu mai zic daca vine cineva acasa si o vede.

Imi vine sa rad pe sub mustata. Nu mai zic de tata. Cum el circula mai des cu ea, deja e obisnuit sa-l abordeze lumea.

Cu bmw-ul (desi e o limuzina foarte frumoasa, dotata si intretinuta), nu ma intreaba nimeni de sanatate. Pentru ca gasesti la tot coltul.

Dar un Frontera deosebit, nu. :grin:

Ca o paranteza, deja a fost bagat "in paine". Tata a agatat remorca dupa ea (are una manufacturata de 1,7x1,6m pe care Dacia se chinuia s-o traga si goala), a incarcat-o cu peste 1 tona de saci cu porumb si din primele doua incercari doar cu tractiunea spate n-a reusit s-o scoata la sosea. Iesirea are inclinatie cam de 35-40 de grade si acoperita cu iarba. A cuplat fata si ii venea sa rada ca ditamai incarcatura a devenit o joaca pentru masina. Anvelopele sunt noi, de iarna.

Link spre comentariu

Ai ambitie din fier si nervi din otel. Felicitari.:br

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Mersi, mersi giorgele.

Daca apuc pe un drum, ma duc inainte pana se poate. :grin:

Pe aceasta cale tin sa multumesc mult si colegului munchen_rosen!

Daca nu-mi spunea de ECU ala, habar n-aveam si inca ma tot chinuiam cu vechituri si bani aruncati.

Link spre comentariu

frate,ma plec in fata ta.ai tot respectul si consideratia mea.speram ca intr-o zi vei ajunge in punctul asta.eu ma bucur pt tine,dupa chinurile prin care ai trecut.motorul suna bine,nefiind o camera de inregistrare profi,microfonul mai distosioneaza.referitor la acel capac,daca vorbesti cu amicul tau din germania,poate te ajuta si cu acel capac sau daca nu,baga un ochi aici

http://www.ebay.de/itm/Motor-Abdeckung-Verkleidung-Deckel-Vectra-B-Frontera-B-2-0-2-2-DTI-Opel-/251695572735?pt=DE_Autoteile&hash=item3a9a39a6ff

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Multumesc! N-a fost usor. Dar acum savurez din plin efortul.:grin:

M-am uitat si pe ebay, dar pentru X20SE n-am gasit capacul ala. Doar pentru motoare mai noi se gasesc.

O sa mai caut... nu arde. Dar imi sta pe creier ca lipseste.

Am luat si Manualul Haynes pentru Frontera A, tocmai ca sa am totul la masina.

Editat de cosmin.ardelean
Link spre comentariu

Eu ma tot gandesc ce faceai daca nu aveai de facut masina asta :grin:

...ca s-au cam adunat cateva ore ....zile ...luni de lucru...studiu ...nervi ...bani ...:grin:

:h5

Link spre comentariu

Ce mai conteaza. Nu stiam cate stiu azi.

Si cunoasterea nu are pret. :wink:

In plus, am mai spus-o dar o mai spun: nu cunosteam multi oameni de treaba ce i-am cunoscut aici pe forum.

Ps: pe tine nici nu te intreb de ti-a ramas vreun plastic de-ala cu emblema de pe motor, ca tu nu ai tangente cu motorase de-astea de drujba. :grin:

Link spre comentariu

Sa nu traiti cu impresia ca stau linistit.

De cand am pus leduri albe la cluster, imi tot sta pe creier faptul ca acele is foarte slab luminate (in sensul ca aproape deloc).

Asa ca le-am schimbat cu unele de Audi, am lipit cate un LED rosu SMD sub fiecare ac si a iesit ceva de exceptie. In poze par portocalii dar in realitate lumina e un rosu intens.

Mai am partea din dreapta cu cele 4 ace mici. :grin:

41216052PiG.thumb.jpg.f076a77c4081c6344da50493463bbb4e.jpg

Link spre comentariu

Apai esti "hodinit" bine nu asa :))

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Daaa... dar pana-l termin, is rupt de oboseala.

Cam o ora jumate/ac. :old

Ps: uitandu-ma acum prin topicul masinii tale, nici cu tine nu mi-e rusine. Ai avut si tu destule nebunii prin cap. :grin:

Faina treaba ai facut acolo. Inca n-am terminat de citit topicul.

Link spre comentariu

Hai ca am si finalizat.

Daca aveam si un aparat foto, era mult mai bine. In realitate sunt niste culori superbe.

Eu cred ca e singurul Frontera A cu un asemenea bord. :grin:

[ATTACH=CONFIG]235093[/ATTACH]

...si singura Frontera cu atatea vizualizari :wink: ...

Link spre comentariu

mai cosmine nu esti sanatos:ha:

altceva ce mai planuiesti?sau le visezi noaptea si le pui in practica ziua?mai cand vin in romania,sa ma b ata cucu de nu dau o fuga pina la tine sa vad o frontera noua.spor in continuare

Link spre comentariu

Imi pare bine ca motorul functioneaza acum asa cum trebuie :jp1

Partea pozitiva la modelul acesta este ca piesele au un pret accesibil si asta conteaza foarte mult.

Se observa ca iti place sa bricolezi,multe lucruri care le-ai facut in manopera proprie ar fi costat ceva in service.

Faina masina tine-o tot asa :dr1

Link spre comentariu

Da, in sfarsit motorul merge asa cum ar trebui.

Dupa ce primii mecanici ma puneau sa schimb catalizatorul si sonda lambda, altii injectoarele, altii bujiile, apoi cica senzorul de rotatie motor.

Cu ambele ECU defecte aveam aceeasi eroare de senzor rpm. Nu mai zic ca cu care am cumparat masina, cupla singur compresorul de clima. Nimeni n-ar fi zis. Am observat abia cu al doilea ecu, care nu mai facea asta.

Eh... cu ECU nou, toate problemele au disparut.

Multumesc munchen_rosen! Raman profund indatorat pentru ajutor. :2dr

Ai vazut pe undeva capac cu emblema de pe motor? Am pus poze mai sus.

sau le visezi noaptea si le pui in practica ziua?mai cand vin in romania,sa ma b ata cucu de nu dau o fuga pina la tine sa vad o frontera noua.spor in continuare

Ceva de genul. :grin:

Te astept cu mare placere. Gasim aici o pajiste sa facem un gratar.

Link spre comentariu

da ce faci cu teava?am o banuiala da astept si o confirmare?ai vreun design aparte in cap sau va fi ceva clasic?de cat e in perete?

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare