cosmin.ardelean Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 (editat) Re: O afacere proasta? Ba da. Dar inca nu am ceva concret. :grin: Am facut scaritele, finisat, acum ma ocup de prinderi. La prinderea din spate, pe ambele parti a ramas un surub care e foarte intepenit in sasiu. Abia s-a desurubat 1cm. Daca nu reusesc, decat sa-l rup mai bine il las acolo si va ramane surubul de ghidaj pentru cand bag scara la loc. Mai tre sa fac rost de tabla (eu as vrea perforata, nu striata) si sa le duc la vopsit. Editat Februarie 25, 2015 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Re: O afacere proasta? perforata ar fi mai buna,da daca nu e vezi si zincata Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 Re: O afacere proasta? Perforata doar de 2mm. Eu zic ca e prea subtire. Striata este de la 2 la 6mm. De 3 cred ca e suficienta, fiind lata de doar 20cm si cu sustinere pe toate laturile. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 Re: O afacere proasta? Daca nu reusesc, decat sa-l rup mai bine il las acolo si va ramane surubul de ghidaj pentru cand bag scara la loc. Si nici ca au mai iesit. Le ung bine si le voi lasa de ghidaj. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Februarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2015 (editat) Re: O afacere proasta? Pista falsa. Nu vand decat coala de 2x1m... Are cineva o sursa de unde pot lua 2 bucati de 25x140cm si 3mm grosime? Voiam tabla striata Diamond. Dar daca nu este decat altceva... e bun ce este Editat Februarie 27, 2015 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: O afacere proasta? Pista falsa. Nu vand decat coala de 2x1m... Are cineva o sursa de unde pot lua 2 bucati de 25x140cm si 3mm grosime? Voiam tabla striata Diamond. Dar daca nu este decat altceva... e bun ce este [ATTACH=CONFIG]237910[/ATTACH] Pe la vreun atelier de confectii metalice, cu ceva noroc, ai putea gasi asemenea resturi. Altfel, nu vei gasi decat foi intregi de 2x1 m sau mai mari. Sa stii ca, chiar daca este striata (Diamond sau Quintett), tot mai alunecoasa decat pare este. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: O afacere proasta? Pista falsa. Nu vand decat coala de 2x1m... Are cineva o sursa de unde pot lua 2 bucati de 25x140cm si 3mm grosime? Voiam tabla striata Diamond. Dar daca nu este decat altceva... e bun ce este [ATTACH=CONFIG]237910[/ATTACH] Tabla striata de 3mm in bucati mai mici poti gasi in Hornbach, daca ai vreunul pe aproape... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Februarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: O afacere proasta? Am gasit. Saptamana viitoare merg dupa ea. Azi am terminat scaritele. O sa fac niste poze. Acum n-am mai apucat ca s-a facut seara. Dupa 10 ore de munca intensa au iesit EXACT cum im-am dorit. Impecabil. Aspectul masinii s-a schimbat radical. In bine. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: O afacere proasta? Iar e dead end. Omul nu mai are. Cred ca nici de era platina nu gaseai asa greu tabla striata de Al. Daca mai aveti idei... le ascult cu placere. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Martie 4, 2015 Autor Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: O afacere proasta? Varianta coala intreaga. 200 lei coala de 2x1m si 1.5mm grosime. Cu ceva matrice de sustinere sub ea nu cred ca e prea subtire. Si tot raman cu mai mult de jumate coala nefolosita... Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
celcuparul Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: O afacere proasta? Eu zic, daca nu e prea tarziu, sa stai la panda pe net. Eu tocmai am luat pragurile originale cu 100 lei ambele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Martie 4, 2015 Autor Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: O afacere proasta? Prea tarziu. Is facute deja. Am gasit si eu originale, dar le-am vrut mai late si cu tabla trecuta peste teava, sa nu freci vopseaua cu piciorul. Am scos rotile cu 50mm in exterior si oricum am vrut niste scari pe care sa pot pune piciorul, nu doar de design. Iar cele sh majoritatea cam trebuie revopsite. Cel putin eu am gasit doar destul de coapte si cu plasticul deasupra tot rupt, indoit. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
celcuparul Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: O afacere proasta? Am inteles. Am vazut ceva tabla striata de al pe la mr. bricolage, dar cred ca are 50cmx50cm sau ceva de genul. Asta ar insemna sa o pui din mai multe bucati.Succes!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Martie 4, 2015 Autor Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: O afacere proasta? Multumesc. De 1m am mai gasit si eu. Dar daca tot o fac, s-o fac calumea. Pana la urma tot voi gasi o solutie potrivita. In cel mai rau caz cumpar toata coala. Dupa cat am muncit la scarile astea, macar sa arate bestial. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: O afacere proasta? bre nea cosmine,prea ne aburesti aicea si ca sa te motivez EU NU TE CRED CA TI-AI FACUT SCARITE!!!!!:no fara dovezi,viata e pustiu Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Martie 5, 2015 Autor Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: O afacere proasta? Asa zici? [ATTACH=CONFIG]238813[/ATTACH] Le-am demontat sa continui lucrarile la ele. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: O afacere proasta? Superbă. Toată lucrarea și devotamentul!!!! :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: O afacere proasta? arata bestial,felicitari,mersi de poze,asteptam si poze cu produsul finit.da spune cum merge bijuteria? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Martie 6, 2015 Autor Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: O afacere proasta? Multumesc, multumesc. E boboc, merge ca o masina cu ECU nou. :pl1 :grin: Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi_ro Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: O afacere proasta? Am citit aproape tot topicul, de la origini pana azi. Frumoasa masina, demne de admirat rabdarea si hotararea de a face un lucru de calitate. Felicitari. Tot respectul. Tavi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Martie 7, 2015 Autor Partajează Postat Martie 7, 2015 (editat) Re: O afacere proasta? Multumesc tavi. N-a fost deloc usor, dar pretentiile-si cer tributul. La ora asta (dupa inca 10 ore de munca) totul e gata, luni sper sa le duc la vopsit. Am indoit/modelat/decupat/gaurit si tabla, doar sa o prind pe scari dupa ce vin de la vopsit. Stiu ca-i inspir neincredere la Catalin, dar pozele vor veni doar la final. :grin: Editat Martie 8, 2015 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: O afacere proasta? Frumoasă lucrarea! A meritat tot efortul! Parcă-s surori! Aşteptăm şi pozele de final. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Martie 16, 2015 Autor Partajează Postat Martie 16, 2015 Re: O afacere proasta? Nu ca la mine is rotunjite colturile si tabla coboara pe teava doar spre exteriorul masinii. In poza aia doar asezasem tabla inainte s-o modelez dupa schelet. A tot plouat saptamana trecuta si abia vineri am apucat sa le dau luciu metalic. Revin cu continuarea. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Re: O afacere proasta? Mai Cosmine , tu vrei sa o faci masina de colectie !:grin: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Martie 16, 2015 Autor Partajează Postat Martie 16, 2015 Re: O afacere proasta? Poate va fi... peste ceva ani. :) Dar deocamdata macar ceva frumos, sa ma plimb cu ea cu drag. Sau poate m-am uitat la prea multe emisiuni de restaurare la americani. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate