knavish Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Salut, De ceva timp tot caut niste jante pentru pathfinder, am intrebat de dotz dakar dar ultima data am primit raspuns ca nu se potrivesc pe masina. Alte sugestii pentru un set de jante? Masina are kit de inaltare 5cm fata 5cm spate,cauciurile pe care vreau sa le pun pe jante sunt 265/75 r16 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Jante off Road Nissan Pathfinder Era acum cateva zile pe Autovit , un Navara argintiu din 2008, lovit lateral , pentru dezmembrare . Am sunat eu pentru jante dar nu stia exact dimensiunile . Le da pe la 400 Euro . Sunt originale , de aliaj si se potrivesc sigur la Pathfinder. Cel putin in fotografii aratau foarte bine . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Jante off Road Nissan Pathfinder Avem pe stoc jante de 17 cu anvelope de iarna.......originale de Pathfinder si care merg si pe Navara D40. Sunt 5 buc,iar daca doresti info,numai pe privat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate