Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce "casetofon" sa-mi iau?

adyytza06

Postări Recomandate

Salutare!

Am nevoie de un sfat...vreau sa imi iau un player, de preferat 2din, pentru ca este taaaare plictisitor sa conduci doar in zgomot de motor.

Voi ce playere aveti?

Ce imi recomandati? Eventual si un vanzator/magazin.

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce "castofon" sa imi iau?

Un cashtofon cu USB ... dupa care iti iei un stick ...bagi lautarii inside ...si ...le ordoni sa zica cu vorbe ...:ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Scuze ...n-am vazut bine ... am crezut ca vrei sa-ti iei suspensie ...si nu stii de care sa alegi ...daca te uiti sus ...club4x4...astia stiu de roti, amortizoare, rulmenti si snorkele si sunt mai putin priceputi la "laringili lu Gutza" ...:ha: ...Poate ca e mai potrivit sa adresezi aceasta intrebare pe forumul de castofoane punct ro... :grin:

• Like 1

Link spre comentariu

Bai, tu chiar esti manelist!

Am adresat intrebarea in topicul "Toyota Hilux", nu am stiut ca este topic exclusiv rulmenti, snorkele, amortizoare etc...si imi cer scuze ca am postat gresit.

Rog un moderator sa stearga topicul!

Multumesc pentru gazduire!

Link spre comentariu

Un cashtofon cu USB ... dupa care iti iei un stick ...bagi lautarii inside ...si ...le ordoni sa zica cu vorbe ...:ha:

Consider un raspuns corect...pe stick poti pune si muzica simfonica !

De ce te superi?

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

Ufff, m-ai desconspirat, gata recunosc tot ...am in "leiving" pe pianul alb de clestar suflat cu haur...o "icoana" cu Gutza ...incastrata intr-o scrumiera ...ptr inspiratie ...ii mai sting din cand in cand o tigare pe zambet ... :ha:

D'apai ma fecior la ce te asteptai... tu sa deschizi acilisea "la tehnic" o topic despre lautari ...si sa primesti ce in schimb? Codul de original de la Toyota ptr nu stiu ce pana mea rulment? Sau ce?

Uite "cutie cu lautari" nu iti pot recomanda ...dar iti pot recomanda niste "manele" mai hard ...daca doresti...unele unde zbarnie chitara si miorlaie basul ... ceva asa mai roak, "salt'nd stepa" ... :ha:

Pune tata o trompeta oarecare ... nu doidin, treidin, polidin ... oricum muzica va suna la fel ...:grin:

Eu in masina ...ascult "Bacah" ...motoru urla prea rau sa fie acoperit de alta muzica ... :ha:

Link spre comentariu

Kenwood Excelon DNX9140, Pioneer AVIC-Z110BT, Eclipse AVN726E sau ceva mai ieftin: Alpine IVA-W505

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Bai, tu chiar esti manelist!

Am adresat intrebarea in topicul "Toyota Hilux", nu am stiut ca este topic exclusiv rulmenti, snorkele, amortizoare etc...si imi cer scuze ca am postat gresit.

Rog un moderator sa stearga topicul!

Multumesc pentru gazduire!

Daca mergi la aprozar si intrebi care ciorapi de dama sunt mai buni normal ca ti se va raspunde ca cei din lycra.

Ia-ti un cd-player care sa aibe cititor usb si/sau cititor de card SD.Cauta o marca cunoscuta daca vrei sa ai si sunet de calitate.

Pe vremea cand cautam si eu cdplayer pt masina am vrut asa:

1. sa fie cu cititor USB

2. Amplificare MOSFET 4x50w

si atat...

Editat de Astral
Link spre comentariu

...de preferat 2din...

2 DIN profi si cu review-uri excelente plus pret decent este asta: http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/CD-Receivers/FH-X700BT plus variante http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/CD-Receivers/FH-X500UI , etc.

Se gasesc si pe la noi, dar s-au cam epuizat stocurile.

Link spre comentariu

Daca nu au pretentii au aparut niste ''casetofoane'' care au doar intrare de usb si card de memorie, sunt ieftine usoare si mici, ca pret undeva in jur de 150 ron.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Daca nu au pretentii au aparut niste ''casetofoane'' care au doar intrare de usb si card de memorie, sunt ieftine usoare si mici, ca pret undeva in jur de 150 ron.

domnu', eu i-am recomandat ceva cit de cit calitativ. asa, ca pentru "castofon". tu bagi chinezarii de 2 lei. pai se poate? vrei sa raguseasca gutalaul? sa se prelinga salamu' din difuzoare? :dr

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

I-am dat cea mai ieftina solutie ca tot este acum la moda cand cumperi ceva pe la munca sa dai trei variante cat mai ieftine (si uneori proaste).Peste 150 ron oferta este mare, bani sa ai :D

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

De ce oare nu e bun si asta ieftin?

Colegul dorea ceva care sa il ajute sa scape de zgomotul motorului, adic sa nu mai auda el cum toarce motanelul.

O solutie mai ieftina decat cea propusa de colegul Caphonne ar fi cea cu doua amortizoare de zgomot (adica doua dopuri de polistiner) achizitionate de la un magazin de bricolaj.

O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat
Link spre comentariu

Depinde ce vrei de la el.

Strict, "castofon" 2din cam greu mai gasesti pe piata, poate doar la dezmembrari.

Nu imposibil.

Apoi cerintele minime sa acopere zgomotul motorului cred ca le poate face si cle de 80 ron si cele de 2400.

Ceva cd, cd cu mp3, dvd, tv, video in cu gps, aux in, usb?

Astea sunt date ce ar fi trebut cunoscute, cat si plaja de pret.

Altfel oate 2-3 cutii de conserve legate cu o sfoara de spatele masini sa acopere galagia motorului si iesi aproape gratis

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Mi-a trimis cineva playerul asta dedicat. Pare interesant, dar si preț pe măsura (298€). As fi preferat unul original (clasicul radio cd) din dezmembrari sau de oriunde, dar cum nu prea am succes, cred ca ma limitez la una din variantele propuse…

image.jpg.1f510374d370822cbc55be2f618952bc.jpg

Link spre comentariu

As fi preferat unul original (clasicul radio cd) din dezmembrari sau de oriunde, dar cum nu prea am succes, cred ca ma limitez la una din variantele propuse…

[ATTACH=CONFIG]213839[/ATTACH]

Daca preferi unul "original" trebuie sa faci un drum in Bucuresti , la targul Vitan este un "baiat de baiat" care este si are pravalie acolo sa unde vinde enspe mii de feluri de castofoane cu radio si cdplayer originale de 1 din si de 2 din.Ele insele sunt codate dar te trimite el la un alt baiat care pentru modesta suma de 50 de lei decodeaza orice.

Eu am vrut sa cumpar ceva marfa de la el dar cand am aflat ca nu are codul ,sincer , am fost foarte indoit ca el este propietarul de drept al cdplayerului respectiv motiv pentru care am facut cale intoarsa.Daca nu te deranjaza ca scula pe care o cumperi a fost extrasa de pe o masina fara acordul proprietarului poti merge acolo si sa cumperi "marfa".Dar...gandeste-te ca fara cerere nu exista oferta.

Link spre comentariu

Daca preferi unul "original" trebuie sa faci un drum in Bucuresti , la targul Vitan este un "baiat de baiat" care este si are pravalie acolo sa unde vinde enspe mii de feluri de castofoane cu radio si cdplayer originale de 1 din si de 2 din.Ele insele sunt codate dar te trimite el la un alt baiat care pentru modesta suma de 50 de lei decodeaza orice.

Eu am vrut sa cumpar ceva marfa de la el dar cand am aflat ca nu are codul ,sincer , am fost foarte indoit ca el este propietarul de drept al cdplayerului respectiv motiv pentru care am facut cale intoarsa.Daca nu te deranjaza ca scula pe care o cumperi a fost extrasa de pe o masina fara acordul proprietarului poti merge acolo si sa cumperi "marfa".Dar...gandeste-te ca fara cerere nu exista oferta.

Metoda propusa e una interesanta.

Nu stiu cui ii convine sa devina donator involuntar datorita cererii si ofertei.

Se pare ca cel care a deschis topicul stia de la bun inceput ce isi doreste, deci in concluzie nu avea de ce sa se oftice cand a primit raspunsul de la Yonut

O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat
Link spre comentariu

Daca tot am intervenit in discutie tin sa-ti atrag atentia ca un rol mult mai important in calitatea sunetului il au boxele nu castofonul.

• Like 1
Link spre comentariu

Domnilor deja o dam un phutisme ... :ha1

Adicatelea ...intai vrem doidin deala de tip plaier...dupa care ... hap tzarap ...castofon horiginal cu cedeu ...

Apai daca vorba ie aista ...bre stimabilule da Calarasi ...zi bre cum se numeste caruta matale, cand a facuto masa ...si ti-om asterne daca om pute' numili la scula ce tre' s-o bagi in gaura din bord ...sa sune treaba stereo!

Si cand oi vedea ca scula de firma de o ai in botul carutei matale e al mai scump halat de pe piata o sa ajungi la vorbele mele ...scula sau bascula ...tot aia e ... gaura usebeu sa aiba ...sa intre Gutzii si acdeceii inchisi intr-un stick ...ca sa deschizi robinetu ...sa zica cu vorbe ...

Pana una alta ...uite acilea o mostra de muzica de ascultat in caruta matale... printre clantanit de tacheti si sarba de biele ...

Sau poate ca pana la urma astupi gaura din bord cu o statie cebeu ...daia cu microfon ...unde tu iesti gutza in undili ultrascurte ...mai intrebi da o economie, mai intrebi ce face militienii in boscheti la douazeci ...chesti, trestii, treburi socotite...

Sa nu mi-o iei in nume de rau ...asa ie astia din Popesti Leordeni ...mai glumeti! :ha1

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare