tudoran Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Va salut! Am gasit de cumparat un Nissan Terrano care arata mai ciudat la caroserie, dar are motorul de 2.7 turbo si cutie automata. Nu am poze cu el si nici nu am gasit pe aici una asemanatoare. Pe spate scrie Terrano R30 sau cam asa ceva. Masina e destul de aratoasa, dar sunt curios daca se poate pune OME pe ea sau alt kit de inaltare si ce anvelope ar merge pe ea. Are cineva asa ceva?! Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Intrebare model Terrano Nu cumva scrie R20? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 (editat) Re: Intrebare model Terrano E Pathfiderul american adaptat la Europa, cu motorul TD27. La origine are motor V6 de 3300 cc benzinar si CV automata. Nu are nici o legatura cu offroad-ul si e f firav pe puntea fata. E un SUV de viteza Nu te lasa pacalit de poze, primul (cel negru)nu are face lift, are .......adaptate faruri de Golf ! Editat Mai 5, 2014 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Mai 6, 2014 Autor Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: Intrebare model Terrano E Pathfiderul american adaptat la Europa, cu motorul TD27. La origine are motor V6 de 3300 cc benzinar si CV automata. Nu are nici o legatura cu offroad-ul si e f firav pe puntea fata. E un SUV de viteza Nu te lasa pacalit de poze, primul (cel negru)nu are face lift, are .......adaptate faruri de Golf ! Exact asa este masina, ca cea din a doua poza, numai ca nu este pregatita pentru teren. Din ce cauza spuneti ca nu are legatura cu offroad-ul? Vad ca in pozele prezentate de dvs, cele doua masini par gata de noroiala! Inca o intrebare: nu am vazut niciuna prezentata la vanzare pe net, e ok suma de aproximativ 2000 Euro pentru o masina ca asta?! Nu imi trebuie pentru concursuri, ci pentru plimbari cu prietenii. Urmeaza sa o folosesc si pe strada, cand am nevoie, deci ma gandeam la niste MT-uri. Incap 31 pe ea? Multumesc! Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 (editat) Re: Intrebare model Terrano Exact asa este masina, ca cea din a doua poza, numai ca nu este pregatita pentru teren. Din ce cauza spuneti ca nu are legatura cu offroad-ul? Vad ca in pozele prezentate de dvs, cele doua masini par gata de noroiala! Inca o intrebare: nu am vazut niciuna prezentata la vanzare pe net, e ok suma de aproximativ 2000 Euro pentru o masina ca asta?! Nu imi trebuie pentru concursuri, ci pentru plimbari cu prietenii. Urmeaza sa o folosesc si pe strada, cand am nevoie, deci ma gandeam la niste MT-uri. Incap 31 pe ea? Multumesc! Roti mai mari incap numai cu conditia de a monta kit de suspensie si de a modifica aripile/overfenderele, chestie relativ simpla ! PS. Cel verde e echipat cu 33" Editat Mai 6, 2014 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Mai 6, 2014 Autor Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: Intrebare model Terrano Am mai scormonit netul si am aflat ca masina respectiva a mai fost denumita si Pathfinder R50. De asemenea, pe un forum american am gasit un kit de inaltare care arata cam asa: http://overlandtrucks.com/system-f/lift_kit/P1050046.JPG Nu inteleg la ce folosesc patratele alea de fier, restul zic eu ca s-ar putea confectiona lejer (ma refer la flansele fata/spate). Ma gandesc sa pun 31 inch, momentan are 235-uri pe ea. Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Mai 6, 2014 Autor Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: Intrebare model Terrano Mai pun o poza : http://overlandtrucks.com/system-f/lift_kit/P1050047.JPG Ce parerea aveti in legatura cu pretul? Merita sau sa caut alta masina? Marturisesc ca mie imi place cum arata ... Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Mai 19, 2014 Autor Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Intrebare model Terrano Pana la urma am cumparat masina si merg cu ea aproape zi de zi. E inca nemodificata, dar cat de curand trebuie sa caut solutii de inaltare si sa-i pun niste anvelope mai mari si mai cramponate. Ma gandesc la niste MT-uri, ca tot vine vara si nu o sa pupe prea mult noroi, cel mult niste forestiere mai rele. In legatura cu viteza, ati avut dreptate, chiar fuge in comparatie cu Patrol-ul, nu stiu cati cai putere are, dar alearga cu 150 pe autostrada. Nu sunt vitezoman de felul meu, dar chiar eram curios cum se comporta. Caroseria e buna, numai bara fata e putin lovita, lucru care m-a determinat sa iau decizia de a o schimba cu alta, din tabla. Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Intrebare model Terrano Pana la urma pui si tu o poza cu masina sau nu? Ca sincer din tot ce s-a discutat pana acum eu tot nu am inteles ce masina ai cumparat. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Mai 27, 2014 Autor Partajează Postat Mai 27, 2014 Re: Intrebare model Terrano Pana la urma pui si tu o poza cu masina sau nu? Ca sincer din tot ce s-a discutat pana acum eu tot nu am inteles ce masina ai cumparat. Am sa fac cateva poze cu masina si o sa le postez aici. Deocamdata este nemodificata, fiind folosita doar pe strada, dar cum de curand am vandut Patrol-ul, o sa trebuiasca sa vad cum o inalt si cat de repede ii cumpar niste roti. Intre timp am aflat ce am in curte, masina se cheama Terrano R3MR, modelul de caroserie fiind R50 (in america se cheama Pathfinder si este motorizat cu 30 benzina sau cam asa ceva). Ce-i destul de ciudat, masina nu are sasiu, asa ca in teren nu stiu cum se va comporta. O sa incerc sa-i fac niste flanse ca cele de mai sus, pentru a o inalta un pic, astfel incat sa nu frece anvelopele de 31 pe care intentionez sa le cumpar. Acum e incaltata cu niste Bridgestone Dueller si jantele originale de aluminiu (265/70/15), dar banuiesc ca nu va fi problema daca ii pun 31X10.50X15 cu niste jante de tabla cu ET negativ. Nu stiu unde sa incerc sa ii confectionez o bara de tabla sau una din teava, ma bate gandul sa pun una HD si pe spate, ceva cu suport de roata de rezerva. Momentan rezerva este amplasata sub masina, dar nu cred ca e o idee buna sa merg cu ea asa in teren. Zilele astea trebuie sa-i fac si un schimb de uleiuri si filtre, sper sa nu intampin probleme, deoarece are un VIN mai ciudat, fiind fabricata pentru piata japoneza. Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 Re: Intrebare model Terrano E un pic complicat cu prinderea bullbarului de "sasiu" care.... nu este sasiu , dar nu este imposibil de realizat, dupa cum ai vazut si in pozele pe care le-am postat la inceputul topicului. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Re: Intrebare model Terrano Acum chiar nu te inteleg, de ce nu ai luat si tu un R20 sau un Mk2 si stiai o treaba. Cu masina asta nu stiu ce sa zic...... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Mai 29, 2014 Autor Partajează Postat Mai 29, 2014 Re: Intrebare model Terrano Sincer sa fiu, mi-a convenit pretul si raportat la starea masinii consider ca a fost destul de ok. In al doilea rand, imi trebuia o masina cu care sa ma deplasez si pe strada, deci cu acte in regula. Aceasta e cumparata de la o persoana cunoscuta, asigurarea este pe numele lui, iar eu sunt trecut ca "second driver". Am verificat-o pe askmid.com si pe site-ul celor de la DVLA, are roadtax platit pana la anul si MOT-ul este la fel. Persoana de la care am cumparat-o locuieste inn UK si mi-a trecut-o pe numele meu. Nu contest ca puteam gasi si o masina mai buna la banii astia, dar ... ptr mine a contat mai mult sa circul in siguranta, legal si pe sosea. Daca as fi folosit-o doar la plimbari pe teren, probabil ramaneam tot la Patrol-ul K160. In alta ordine de idei, am reusit sa-i rup un suport de la toba in razboiul cu un sant ceva mai adanc. Drept urmare, am fost un pic la un sudor, ocazie cu care mi-am amintit ca am promis niste poze. Sunt facute cu tel-ul, asadar va rog sa scuzati calitatea imaginii. Asta-i "ciudatul" Terrano: Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Iunie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2014 Re: Intrebare model Terrano Imi da vreun coleg idee despre un model de bara fata? Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Iulie 19, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2014 (editat) Re: Intrebare model Terrano Aveti habar de unde as putea comanda niste bucsE pentru tendoanele din spate? Se pare ca e un model mai ciudat si niciun program de piese auto nu-l gaseste ... :( Editat Iulie 19, 2014 de Astral Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Intrebare model Terrano o serie de caroserie ? ( VIN ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Iulie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2014 Re: Intrebare model Terrano Nu o stiu pe de rost, dar in cursul zilei de astazi o s-o scriu aici. Multumesc pentru ajutor! Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Octombrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Re: Intrebare model Terrano Am gasit de vanzare Silverstone sport 31/10/50/15 si mi-ar placea sa incalt "animala" cu niste anvelope mai agresive. Totodata, mi-ar placea sa pot circula in siguranta si pe asfalt, asadar sunt oarecum in dubiu daca sa le iau sau nu. Foloseste cineva profilul asta de anvelopa? Oare cum se comporta pe zapada (tinand seama de faptul ca iarna bate la usa si se anunta a fi destul de grea)? Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Re: Intrebare model Terrano Terranoul asta al tau este un Pathfinder...Parerea mea este sa mergi pe BF Goodrich AT. si ai rezolvat problema....Ca MT-uri iarna....cam nu prea merg,doar daca vrei o experientza gen pisica pe tocuri....La pret foarte buna gasesti si General Graber,dar nu are fulgul de nea pe el....si militieni sar putea sa te ia la intrebari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Re: Intrebare model Terrano Aveti habar de unde as putea comanda niste bucsE pentru tendoanele din spate? Se pare ca e un model mai ciudat si niciun program de piese auto nu-l gaseste ... :( Bucsele le am eu pe stoc, SUPER-PRO Australia, si pe fata si pe spate , ptr ciudatenia matali. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: Intrebare model Terrano Ma gandesc in viitor la o punte rigida fata... Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: Intrebare model Terrano Nu crede ca este asa simplu.....Nu incerca sa inventezi gaura in macaroana....Punte ,suporti,tendoane,rapoarte sa se pupe cu cele din puntea spate,suspensi...etc,caseta..... Nu-ti complica viata inutil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: Intrebare model Terrano Pe masina asta a ta nu stiu daca s-a mai pus. Bataie de cap parerea mea. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: Intrebare model Terrano Si in nici un caz ieftin ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: Intrebare model Terrano CORECT ! Daca am vorbi de un Suzi Vitara, Mitsu Pajero Mk2 sau Nissant Terrano R20 nu ar fi asa mare lucru. Astea sunt masini pe care s-a tot pus punte fata rigida. Cel putin problema de informatii ar fi usor de depasit prin simpla cautare pe net. Dar masina ta e rara...... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate