Sabau Gigel Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Am participat cu mare placere la prima etapa de campionat national de offroad din Romania sperand sa traiesc intamplari extraordinare sa cunosc oameni noi ceeace s-a si intamplat in mare parte [organiare si trasee foarte bune],dar un eveniment intamplat in ziua 1 de concurs m-a lasat o dezamagire: la trecerea printr-un rau langa un podet a ramas impotmolit un localnic cu o Dacie papuc rosie omul disperat ca avea marfa ptr. magazinul lui din sat si lua apa,au trecut pe langa el patru echipaje de la clasa standard si nu au oprit ba chiar unul ,dupa spusele omului,a trecut aproape si in viteza acoperind aproape papucul cu apa prin stropire. Am oprit am scos sufa si l-am scos din rau nu usor ptr ca se ingropa masina in pietrisul din rau dar din a doua incercare am reusit timpul pierdut nu cred ca a depasit o troliere. La finalul celor doua zile de concurs surpriza cea mai mare ptr noi a fost locul doi la un punct de locul 1 1 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? s-a ajuns aici ptr ca asa-s oamenii din ziua de azi...prea egoisti...prea incrancenati.....ca sa nu zic altfel dar roata se invarte...acum esti sus...dar maine esti jos......:grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? Bravo Gigele , ai facut un gest de mare omenie ...pt mine in acest caza , esti :1 Dar si asa , sa dovedit vorbele mele de la cupa x3m valcea , ai devenit un profesionist si asta se vede acolo pe podium ! Bravo inca odata ! :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? Bravo Gigele , ai facut un gest de mare omenie ...pt mine in acest caza , esti :1 Dar si asa , sa dovedit vorbele mele de la cupa x3m valcea , ai devenit un profesionist si asta se vede acolo pe podium ! Bravo inca odata ! :h5 Multumesc Sorine. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 (editat) Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? Este de mult treaba asta si doar in concursuri.Pe la iesirile prietenesti cei cu masini mai ''normale'' erau anuntati asa pe ocolite ca vor fi troliati o data de doua ori si gata ca nah se strica troliu.Dupa asta au inceput cu iesiri de genul ''obligatoriu dotarea x si y'' si atunci sau format ''echipe''.Aceiasi atitudine apare si pe la trialurile umanitare, prietenesti sau alte evenimente se exagereaza in amenajarea traseului, sa fie greu sa fie cu noroi cu panta abrupta etc dupa care se intreaba de ce nu vine lumea, de ce nu apare prospatura in offroad.Pai nu apare pentru ca multi din noi ne facem masini din salariu.Asta cu salariu nu pot sa o uit, am vazut un film in care un concurent nu vrea sa rupa masina pe o urcare, comentariul a fost de genul ''nu-i da ca este intre salarii''. Sper ca nu va supar dar asa vad eu lucrurile mai din afara si sunt sigur ca se vor scrie zeci de pagini aici. Editat Mai 6, 2014 de Caphonne 2 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? Sunt de acord cu Caphonne. Sa va povestesc si eu o intamplare. Asta vara pe plaja la Vadu un nene mai istet asa din fire a intrat cu masina pe plaja, unde binenteles a ramas suspendat, dupa vreo doua ore de sapat pe langa masina tot nu a reusit sa iasa, eu baiat bun zic ,,hai sa ajut omul sa iasa din kkt'' chiar daca nu merita ca a intrat el mare si tare pe plaje in rezervatie, zis si facut, scot sufa il tractez, dupa care nici macar nu a avut bunul simt sa imi multumeasca, nu mai zic ca era speriat ca o sa-i cer bani ca l-am scos din rahat. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? Undeva acum vreo 3-4 ani ...s-a cam pierdut spiritul care exista in offroad la inceputuri, acel spirit ...care de fapt ne-a atras pe marea noastra majoritate. O parte din oameni s-au dus sa demonstreze ca ei pot sa fie mai buni decat ceilalti si restul au ramas asa in aer ...nici cu Ana nici cu Caiafa ... O sa observati ca prima categorie isi doresc trasee grele, se dau cu masina la rupere intotdeauna, ptr a li se observa clar cum li se scurg ouale din pantaloni ...si cine sunt ei ...sau poate ca acestia fac parte din categoria unde banii nu reprezinta o problema si se pot cheltui fara numar ori de cate ori doresc... Nu sunt de condamnat, asta este calea pe care au ales-o, ii reprezinta si o urmeaza in continuare. Ceilalti care au ramas in aer, s-au regrupat ...facand "gasti", "bisericute" si majoritatea ies in privat ...fara a anunta cand, cum si in ce fel. Cei care au ramas in afara acestor "sisteme" privesc si pe unii si pe altii si nu mai inteleg nimic. Din cand in cand mai apare cate un membru nou dar acesta este scanat saptamani sau poate chiar luni intregi pana este acceptat in acea gasca. Atitudinea asta este absolut fireasca ptr ca nimeni nu-si doreste in grup persoane care sa strice buna dispozitie a celorlalti. Din punctul meu de vedere, orice iesire se poate face pe costuri minime si fara damageuri la masina daca alegi si parcurgi cu atentie drumul spre destinatie. Trei elemente trebuie sa le ai in vedere la o iesire: sa stii sa-ti fie frica, sa stii cat poti si mai ales sa stii cat iti poate masina. La concursuri e normal oarecum sa se piarda notiunea de omenie cu cei din afara sistemului (ex dat de Gigel) ...ptr ca acolo totul e pe bani si mai ales pe timp ...si nimeni nu e dispus sa piarda ...orgoliile fiind prea mari. Asa s-a ajuns in offroad ...ptr unii e business, ptr unii e placere, ptr unii e doar ocazia de a demonstra ceea ce pot sau nu pot! Notiunea de hobby ...o mai gasesti doar sporadic... in unele situatii izolate...in majoritatea cazurilor insa...nu, din pacate. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu off Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? Cunosc un om deosebit, Nasu Mare, care , chiar in concurs i se parea normal , daca gasea un loc frumos sa faca stop pentru picnic. In fond, majoritatea off roadistilor cauta locurile la care altii se uita doar la televizor. Unii chiar gasesc ce cauta. Doamne fereste sa ni se interzica accesul inspre astfel de locuri. Ar trebui sa avem in vedere ce Nu trebuie sa facem si ce sa aratam altora , fiecare dintre noi. Oricum surubul libertatii se strange. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 29, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? Si eu anul trcut in etapele de campionat m-am oprit in locurile frumoase si am facut poze si le-am admirat putin ptr ca eram in concurs. Anul acesta ma gandesc sa trec pe la concursuri sa admir peisajele si sa intalnesc oameni noi sper. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 29, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? De la ce etapa este poza? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? Cred ca trebuie sa intelegem ce e aia o competitie si ce e plimbare.....si mai ales care sunt diferentele. Daca esti intr-o competitie esti contra cronometru, trebuie sa parcurgi o distanta intr-un timp cat mai scurt. Daca intri intr-o competitie intri pt ca vrei mai multa adrenalina, pt ca vrei mai mult de la tine, pt ca ai o fire competitiva, pt ca acolo cu siguranta o sa gasesti oameni cu un nivel mai ridicat decat al tau si vei invata...vei evolua. Daca doar te plimbi...ai toate sansele sa intalnesti oameni nemaipomeniti, sa inveti.....si poate o sa gasesti si doza de adrenalina .....necesara tie. O sa lipseasca partea de competitie....de alergatura. Nu pot sa fie condamnati nici unii nici altii. Unii joaca fotbal in curtea scolii....altii joaca FIFA pe calculator si altii la Real Madrid. Pe care sa-i impuscam ??? TASTATURISTUL SEF Yonutz iar incepe sa judece si sa bage fitile. Bah ....intelege ca nu toti sunt la fel...si asta este nemaipomenit caci tare trista era viata daca toti erau ca tine:)))). Despre povestea cu opritul in timpul competitiei.....felicitari maxime !!! Eu te stimez....altii or sa zica spuna ca ai pierdut locul 1 pt ca ai oprit. Culmea este ca toti au dreptate...conteaza doar cum te simti tu cu tine. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? s-a ajuns aici pentru ca nu mai vedem decit competitie peste tot... sa ajungi primul la coada, sa fii primul la semafor, sa fii primul in tot... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? clar nu mai sunt vremurile de alta data...de oameni nu mai discut.... cum spunea cineva mai sus...unii joaca la Real Madrid....altii pe calculator....fiecare in ordinea numereleor de pe tricou si mai ales cum pot carcoteste toata lumea pe forum...pe facebook....ca e bine asa...ca nu e bine asa..... de ce nu sunteti in stare sa va puneti la masa face to face...cei pro si contra si sa va rezolvati problemele? iar de faptul ca cei care se dau in campionate se cred mult deasupra celor care ies duminica...iar nu mai spun nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sparvulescu Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? De la ce etapa este poza? Undeva pe langa Odorhei - cred ca zona Lupeni. In mod cert eram in concurs - am ramas cu gura cascata...Nu va vine sa credeti cat DE mare e si ce brusc ne-a aparut in traseu :) In ceea ce priveste tema competitii vs iesiri nu vad nici o problema. Le facem pe amandoua cu mult drag. Iar la capitolul sportiviTAte cred ca stam mult mai bine decat credem. E suficient sa va uitati la figurile incordate ale competitorilor de la alte discipline. Nu vreau sa spun ca spriritul de competitie nu ne face uneori mai indiferenti la ceea ce se intampla in jur dar n-as subestima dorinta majoritatii de a da o mana de ajutor si de a fi atenti la ceea ce se intampla in jur. La extrem ceva mai mult decat la open si la open ceva mai mult decat la standard. Oricum, de anul asta sper sa se voteze si introducerea unei categorii mai "turistice" pentru cei cu utilaje absolut nemodificate si fara trolii. Caz in care Standardul va ramane o categorie intre aceasta clasa si open. Dupa parerea multora, asta va spori atragerea de noi pasionati fara a-i ingradi in vreun fel pe cei care deja au inceput sa-si ciopleasca si sa-si echipeze agregatele. Editat Ianuarie 29, 2015 de Astral VREO / VREUN.....FARA CRATIMA ! Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cpaoul Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? odorhei... M Pajero MK I - 2.3TD - 86 T Land Cruiser LJ 70 - 2,4TD - 92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? Cum e pe forum asa e si in realitate ... :oc consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? Are perfecta dreptate Yonutz nu mai departe duminica trecuta am vazut la 1 DECEMBRIE la Mega -Image pe la 10.30 cca 10 masini plecau baieti la namoale , erau cativa si dupa aicisa . Editat Ianuarie 29, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? De la ce etapa este poza? De la Odorhei! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? Turagmes.....cei care se dau in campionat si arata cu degetul catre cei care nu se dau si spun ca sunt fraierici, nu reprezinta o majoritate. Ei sunt la fel ca cei care nu se dau si spun de cei ce se dau ca sunt niste frustrati care vor sa-si arate boasele. Fiecare alege unde vrea sa se dea, daca isi taie masina sau ii pune bullbaruri.....etc, bine ar fi sa se termine odata cu aceasta falsa problema. Adicatelea oameni rai de ambele parti. 1 Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? De la Odorhei! :h5 odorhei... Nu esti deloc atent domnule Nessum :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? Nu esti deloc atent domnule Nessum :D :grin: L-am descoperit in 2012 cu @cobrra cand balauream la o cupa organizata acolo...:ft Editat Ianuarie 30, 2015 de nessum Adaugare poze. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 29, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? Asa este la Odorhei si cautam pozele cu poienile de narcise dar nu stiu pe unde sunt. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? Cred ca trebuie sa intelegem ce e aia o competitie si ce e plimbare.....si mai ales care sunt diferentele. Daca esti intr-o competitie esti contra cronometru, trebuie sa parcurgi o distanta intr-un timp cat mai scurt. Daca intri intr-o competitie intri pt ca vrei mai multa adrenalina, pt ca vrei mai mult de la tine, pt ca ai o fire competitiva, pt ca acolo cu siguranta o sa gasesti oameni cu un nivel mai ridicat decat al tau si vei invata...vei evolua. Daca doar te plimbi...ai toate sansele sa intalnesti oameni nemaipomeniti, sa inveti.....si poate o sa gasesti si doza de adrenalina .....necesara tie. O sa lipseasca partea de competitie....de alergatura. Nu pot sa fie condamnati nici unii nici altii. Unii joaca fotbal in curtea scolii....altii joaca FIFA pe calculator si altii la Real Madrid. Pe care sa-i impuscam ??? TASTATURISTUL SEF Yonutz iar incepe sa judece si sa bage fitile. Bah ....intelege ca nu toti sunt la fel...si asta este nemaipomenit caci tare trista era viata daca toti erau ca tine:)))). Despre povestea cu opritul in timpul competitiei.....felicitari maxime !!! Eu te stimez....altii or sa zica spuna ca ai pierdut locul 1 pt ca ai oprit. Culmea este ca toti au dreptate...conteaza doar cum te simti tu cu tine. De acord cu tine atata timp cat mai exista sportivitate si faiplay in aceste competitii, cum astfel s-a si demonstrat in unele etape. Insa nu pot fi de acord sau n-ar fi bine pentru acest sport sa se ajunga sa "calci pe cadavre" sa ajungi pe podium. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? Stelea - tu ai dreptate, e frumos sa ai colegi care te ajuta, pe care sa-i ajuti.....asta este partea frumoasa. Te asigur ca odata cu dezvoltarea sportului totul se va schimba.....o sa se caineasca lumea. Pariez ca daca de maine vor aparea sponsori, bani, premii, multe prietenii se vor rupe. Daca nu ma crezi vezi ce s-a intamplat la raliuri.....vezi cate mizerie e acolo, cate bisericute, cata politica. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) Re: De ce s-a ajuns aici si in offroad? Sunt convins ca daca nu era concursul toti l-ar fi ajutat pe omul cu dacia din apa.Acum vreo 4 ani am participat si eu la clasa open la un concurs pentru prima si ultima data.La concursul asta un coleg avea probleme cu masina in sensul ca ii intrase o cioata mai mica intre punte si bara de directie si nu il ajuta nimeni,am scos high-liftul si drujba ca sa tai cioata moment in care toti au trecut glont pe langa noi si nici macar unul nu a dat geamul jos sa intrebe daca ne trebuie ceva,toate astea se intamplau in prima zi, a doua zi unul dintre participani a trisat in sensul ca a suntat o bucla si a iesit primul.Concluzia mea a fost ca la concurs oameni sunt foarte orgoliosi si ambitiosi si s e transforma fapt pentru care mi-am zis ca nu mai calc pe la nici un concurs si prefer iesirile prietenesti cu finalizare:ha: la un gratar cu socializare in jurul focului.:cort Editat Ianuarie 30, 2015 de Astral Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate