alex22_xxx Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 cine ma poate ajuta in achizitionarea unui kit calmini de 5" pt un suzuki samurai din 92. m-ar interesa si niste gume care sa se potriveasca cu kit-ul dar care sa intri pe jantele originale adica pe 15(intoarse+distantiere).momentan nu intentionez sa modific puntile deci nu trebuie exagerat cu dinensiunea pneurilor. va multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 Re: calmini Eu fac zilele astea comanda la Calmini dar din pacate nu au pe stok kitul de 5 inch.(nu au arcuri pentruy el.) Au in schimb [e stok kitul de 3.5 inch. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Iulie 16, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2008 Re: calmini Eu fac zilele astea comanda la Calmini dar din pacate nu au pe stok kitul de 5 inch.(nu au arcuri pentruy el.) Au in schimb [e stok kitul de 3.5 inch. cat costa ce de 3.5? tu ce mi-ai recomanda 3.5 sau 5? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 Re: calmini O sa aduc mai multe suspensii,asa ca-ti aduc si tie :wink: Suspensia de 5 e mai rigida un pic da incrucieaza foarte bine in teren. Intre 3.5 si 5 difera arcurile(la 5 ai cate o foaie in plus) si amortizoarele (la suspensiea Calmini) nu are pe stok arcuri Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 Re: calmini Aloha, cam in ce perioada de timp crezi ca ajung suspensile dupa ce le comanzi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 Re: calmini undeva intre 4 si 6 saptamani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dacian1381 Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: calmini undeva intre 4 si 6 saptamani imi trimiti ,te rog,pe mp daca altfel nu se poate cat costa un calmini de 3,5. si stiti cumva daca este cineva in arad care instaleaza asa ceva in arad? stiti sa-mi spuneti care useri sunt din arad ?sa ne intalnim poate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate