Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut track ptr Lacul Vulturilor.

Yonutz
 Share

Recommended Posts

Stiu ca multi dintre voi ati fost acolo. As dori si eu daca se poate, aici sau pe PM un track GPS catre acel lac intrucat am dori sa atacam acel traseu la prima iesire.

Va multumesc.

Ionut

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Re: Caut track ptr Lacul Vulturilor.

Multumesc baieti ... :h5

Cred ca o sa abordam varianta Nehoiu - lacul Siriu - lacul Vulturilor.

Edited by Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

• 3 weeks later...

Am incercat prin Februarie, vreo 15 Vitare traseul Cheia - Tabla Butii - Lacul Vulturilor. Din cauza zapezilor mari pe unele portiuni am mers f f incet, dupa ce am ajuns la Tabla Butii, deja incepea sa se intunece, am vrut sa iesim pe Nehoiu. Coborarea a durat vreo 4h, extrem de grea, in unele zone drumul nu mai exista (luat de viituri). Nu vreau sa ma gandesc cum e pe urcare.

A, si track-ul pe care il aveam noi, facut in toamna de un coleg, nu mai era valabil la fata locului....

track tabla butii.zip

Edited by abunea

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

• 1 year later...

Uite aici Ioane o varianta de la colegul Omoroka

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=sywwleoiybiarsde

Am incercat in weekendul acesta traseul mentionat, cu plecare din Crasna-Lacul Vulturilor inspre Tabla Butii.

Urcarea la Crasna inspre lac este foarte frumoasa. Drumul forestier e bun, fara gropi, se poate merge cu viteza pe el. Dupa ce se termina forestierul principal urcarile sunt abrupte, frumoase, dar pe uscat se pot face fara probleme.

Din pacate nu am facut tot traseul. Coborarea de la lac inspre Chiojdu este usoara. Problema apare la urcarea inspre golul alpin inspre Tabla Butii: urcare abrupta, drumul plin de pietre, bolovani si alte denivelari. Dupa ce m-am troliat de cateva ori si am realizat ca dupa o ora sunt cam tot acolo, am hotarat sa ma intorc inspre Buzau.

Se poate vedea si in poza cu track-ul ca sunt zone dificile.

Drumul de la lac inspre Chiojdu este lung si plictisitor. Se poate face cu orice masina, dar nu se poate merge cu viteza din cauza gropilor si a bolovanilor. Eu l-am mai facut pe 1 mai, dar atunci mai erau noroaie si il puteam numi "traseu off road de dificultate mica".

Daca mai e cineva care vrea sa refaca traseul, ar fi de preferat sa anunte aici cand, cum. Eu as reincerca sa finalizez traseul, dar nu vreau sa ma aventurez singur.

aa.jpg

sss.jpg

Edited by Silvrache
1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v.

Yonutz a postat acum un an si ceva...

• Like 1
1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v.

De o zi sau facem si un cort la Lacul Vulturilor cu coborare pe Crasna ?

Pentru o eventuala iesire am deschis acest topic: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89753-XY-Sept-2015-Tabla-Butii-Lacul-Vulturilor-Crasna&p=1023059#post1023059

Poate, cu putin noroc, ne strangem mai multe masini.

• 1 month later...

Salutare,

Pe data de 12 am fost pe unul din aceste trasee spre Lacul Vultirilor.

Voi atasa trackul inregistrat de mine cu softul Motion X cu un iPad mini.

Aveti 2 formate pentru track unul in format KMZ si unul in format GPX.

Traseul este cu o dificultate medie, nu se poate face de unul singur pentru ca poti intampina diverse.

Dotari obligatorii anvelope MT-uri minim, troliu, sufe, sripete etc. , drujba si multa rabdare.

In traseu au fost 5 masini, Feroza, Samurai, Vitara, Teranno 1 si Galloper.

Lungine traseu 72,67km , timp deplasare fara gratare si alte opriri 9 ore si 17 minute, viteza medie de deplasare 7,8 km/h aceste date sunt culese din GPS conform jurnalului de inregistrare.

Trakuri: Traseu Valeni de Munte - Lacul Vultirilor - Siriu.kmzTraseu Valeni de Munte - Lacul Vultirilor - Siriu.gpx

Sper sa va fie de ajutor.

Numai bine

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use