Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Achizitie Discovery 1 300tdi

DMM74

Postări Recomandate

• Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Achizitie Discovery 1 300tdi

Daca nu ai un precedent ca s-a mai inmatriculat asa ceva,e adio.Daca s-a mai inmatriculat si cei de la RAR nu accepta,nu ai vrea sa sti cat dureaza tribunalul.Bafta oricum

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 an mai târziu...

Salutare si bine v am găsit ! Tot citind secțiunea de discovery am rămas aproape teribil uimit ca am găsit masina pe care mi am achiziționat o recent .. si anume ce a din aceasta postare :) .. sper sa putem sa mai împărtășim cunoștiinte si aventuri . Stima !

Link spre comentariu

Salutare si bine v am găsit ! Tot citind secțiunea de discovery am rămas aproape teribil uimit ca am găsit masina pe care mi am achiziționat o recent .. si anume ce a din aceasta postare :) .. sper sa putem sa mai împărtășim cunoștiinte si aventuri . Stima !

Salut și sa o stăpânești sănătos, sa te poarte pe unde dorești.

LR Discovery 300 TDI, 1998

LR Freelander TD4, 2005, automat

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Salut și sa o stăpânești sănătos, sa te poarte pe unde dorești.

Multumesc mult ! Auto a fost dus la mecanic si i am schimbat crucile cardanice , implicit am scăpat de o bătaie zgomotoasă ..totodata am schimbat curelele de accesorii si ac .. din ce știi exista mufa de diagnoza pentru acest tip de masina ? Întreb asta ca nu stiu ce sa i fac datorită faptului ca am martor de ABS aprins , respectiv de SRS.. mi se pare un pic puturoasa dar poate asa merge ea .. nu pot sa mi dau seama .. a fost luată in primul rând pentru pescuit si Off mediu .. ce ar trebui sa i mai fac in general sa nu ma lase in drum ? Stima si multumesc grupului pentru orice fel de sfat !

Link spre comentariu

Multumesc mult ! Auto a fost dus la mecanic si i am schimbat crucile cardanice , implicit am scăpat de o bătaie zgomotoasă ..totodata am schimbat curelele de accesorii si ac .. din ce știi exista mufa de diagnoza pentru acest tip de masina ? Întreb asta ca nu stiu ce sa i fac datorită faptului ca am martor de ABS aprins , respectiv de SRS.. mi se pare un pic puturoasa dar poate asa merge ea .. nu pot sa mi dau seama .. a fost luată in primul rând pentru pescuit si Off mediu .. ce ar trebui sa i mai fac in general sa nu ma lase in drum ? Stima si multumesc grupului pentru orice fel de sfat !

Salut si bine ai venit !

Pentru intrebarile referitoare la masina TA, deschide un topic nou pentru ca aici este topicul masinii colegului @DMM74.

:h5

Link spre comentariu

Salut si bine ai venit !

Pentru intrebarile referitoare la masina TA, deschide un topic nou pentru ca aici este topicul masinii colegului @DMM74.

:h5

Multumesc pentru bun venit , mi am permis sa scriu aici datorită faptului ca acest domn a făcut din ceea ce am achiziționat o Masina ... eu doar cumva "profit " de experiența purtată de dumnealui pentru asa investiție făcută .. sper sa nu fiu greșit înțeles ..de aceea mi am si permis sa i duc tradiția mai departe .. mi se pare etic sa ramân sub sigla DMM 74. Stima !

Link spre comentariu

Etic si corect este sa ai topicul tau atat din respect pentru colegul, dar si pentru nu a face o amestecatura.

La un moment dat, aceste topicuri vor reprezenta istoricul masinii in cauza, deci amestecatura de intrebari referitoare la o alta masina nu-si are rostul.

Cu aceeasi stima,

Link spre comentariu

Salut,

Nu mă deranjează sa scrii pe topicul început de mine. Sincer nu știu dacă are mufa, cu ABS ul aprins am cumpărat mașini și așa am vandut o, I am verificat toți senzorii și sunt intregi, poate problema ar fii în modulul ABS, nu știu sincer ce sa zic, trebuie cercetat.

Masina ai luat o de la Târgoviște?

O săptămână ușoară!

Link spre comentariu

Da , este luată de la Târgoviște . Am si SRS ul la fel aprins . Am ieșit cu ea sâmbăta in Off si sincer am rămas un pic dezamăgit .. in mlaștina parca nu se corelau bine rotile .. cu stima si o săptămânală la fel de buna !

Link spre comentariu

Da , este luată de la Târgoviște . Am si SRS ul la fel aprins . Am ieșit cu ea sâmbăta in Off si sincer am rămas un pic dezamăgit .. in mlaștina parca nu se corelau bine rotile .. cu stima si o săptămânală la fel de buna !

Ai PM

Link spre comentariu

Sa o stapanesti sanatos si te asteptam la iesirile noastre LR

Ai cuplat blocantul central?

Masina are mufa pentru tester, este cu cutie automata si se pot vedea erorile pentru calculatorul de la injectie si calculatorul de la cutia de viteze.

Eu zic sa nu iti bati capul sa repari martorii aprinsi, o sa coste ceva sa ii repari.

Bafta!

Editat de Alexey86

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

Link spre comentariu

Salut Alexey si merci de urări . Da a fost cuplat cam pe toate pozițiile dar parca nu colabora cum trebuie , sau cel putin asa mi a dat senzația , parca partea din dreapta trăgea mai tare de roti si implicit am rămas pe burta intr o zona a frontierei sapata cu vola .. ca Deh acolo a vrut doamna sa se ducă pe de a latul ... nu stiu ce sa zic ... poate ii trebuie A-T URI poate si datorită faptului ca exista doar centralul si nu trag rotile independent cand ești in mizerie chiar nu stiu ce sa zic ..

Link spre comentariu

Salut Alexey si merci de urări . Da a fost cuplat cam pe toate pozițiile dar parca nu colabora cum trebuie , sau cel putin asa mi a dat senzația , parca partea din dreapta trăgea mai tare de roti si implicit am rămas pe burta intr o zona a frontierei sapata cu vola .. ca Deh acolo a vrut doamna sa se ducă pe de a latul ... nu stiu ce sa zic ... poate ii trebuie A-T URI poate si datorită faptului ca exista doar centralul si nu trag rotile independent cand ești in mizerie chiar nu stiu ce sa zic ..

Nu stiu ce sa iti spun, cam ciudat ce imi spui tu, posibil si din cauza anvelopelor sa se comporte asa.

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

Link spre comentariu

La D1 se poate diagnostica ABS-ul fara tester, vezi atasament(motorizarea nu conteaza la chestia asta), preferabil sa repari ABS-ul ca la sistem Wabco C cum e pe D1 o defectiune de ECU, scurt in cablaj sau releu poate crea un sindrom ciudat prin care sa se franeze singure in mod intermitent unele roti in timpul mersului

pt SRS macar mufele galbene de sub scaun trebuie verificate sa faca contact bine si ce e aratat in fisa tehnica atasata daca astea sunt OK de obicei cuplajul rotativ face fitze

ABS_D1 diagnose.pdf

356394384_D1SRS.thumb.jpg.b9d89693c1fa1ce4443570bac6a0dd60.jpg

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare