Wili carp Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Va salut. Am nevoie de ajutor. Am cumparat de curand un patrol 4.2 manual si are un zomot (huruit) la cutie cand e la relati , daca apas ambreajul zgomotul se diminuiaza. Am schimbat chitul de ambrej , bursa de bronz de la vibrochen si zgomotul e acelasi. A mai avut cineva aceiasi problema amici pe forum, dar dupa ce a schimbat bucsa problema sa rezolvat. Se pare ca problema mea e alta. va multumesc pentu ajutor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Patrol 4.2 manual, zgomot la relanti Este ceva normal la 4,2.Am acelasi zgomot de 5 ani .:grin: Inlocuieste si uleiul in cutie. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Patrol 4.2 manual, zgomot la relanti ceva rulment CV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Patrol 4.2 manual, zgomot la relanti Rulment de tren fix din cutie. Daca nu te deranjeaza huruitul ...nu-i nici o problema... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wili carp Postat Mai 7, 2014 Autor Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Patrol 4.2 manual, zgomot la relanti Rulment de tren fix din cutie. Daca nu te deranjeaza huruitul ...nu-i nici o problema... E greu de schimbat? Cum separ cutia de diferential sa ajung la rulmentul acela? Huruitul e igrozitor de enervant! Multumesct Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Re: Patrol 4.2 manual, zgomot la relanti stiu ca sunt pe aici puse manualele de repratii..sigur daca le cauti le gasesti parca sunt 3 rulmenti si fiindca nu costa o avere cred ca e bine sa-i pui pe toti noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hunter002 Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: Patrol 4.2 manual, zgomot la relanti vreau sa cumpar un patrol 4.2 disel poate cineva sa ma ajute? unde pot gasi unul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TONI Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Re: Patrol 4.2 manual, zgomot la relanti Buna ! Sunt Toni , suna-ma 00353879348023 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Re: Patrol 4.2 manual, zgomot la relanti Buna zgomotul provine din cuia de viteza. La Frontera-ul pe care l-am avut spuneau ca e rulmentul de la priza cutiei de viteza. Afirmatia era facuta de cei de la Haynes. Din cate am inteles nu e grav, ci doar enervat zgomotul rezultat la mersul in relanti. Pentru schimbare ar trebui demontat cutia de viteza. O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate