Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Asigurare CASCO la masini peste 10 ani vechime

Irod

Postări Recomandate

Ca si in titlu. Stie cineva asiguratori care incheie polite casco pentru autoturisme mai vechi de 10 ani? Are cineva polita casco incheiata pentru astfel de masina dupa ce aceasta a implinit 10 ani. Nu ma refer aici sa zicem la polite care au fost incheiate de exemplu la varsta de 8 ani a masini ( acum masina are 12 ani ) si polita a mers pana la varsta actuala prin clauza de continuitate , ci exclusiv la polite incheiate per novo dupa varsta de 10 ani.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Asigurare CASCO la masini peste 10 ani vechime

Ca si in titlu. Stie cineva asiguratori care incheie polite casco pentru autoturisme mai vechi de 10 ani? Are cineva polita casco incheiata pentru astfel de masina dupa ce aceasta a implinit 10 ani. Nu ma refer aici sa zicem la polite care au fost incheiate de exemplu la varsta de 8 ani a masini ( acum masina are 12 ani ) si polita a mers pana la varsta actuala prin clauza de continuitate , ci exclusiv la polite incheiate per novo dupa varsta de 10 ani.

Parca era unii care faceau pana la 12 sau 15 ani, dar cand m-am interesat eu pentru mine nu se merica ca pret, in 2-3 ani plateam mai mult decat valoarea masinii. Intreaba un broker de asigurari (ca aia lucreaza cu mai multe firme de asigurari). Cred ca era vorba de Euroins sau Carpatica, asa ca am renuntat.

Editat de rdk84
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare