Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tocire anvelope

Anghel Vlad

Postări Recomandate

Salut. Am si eu o problema la anvelopele de la nissan pickup. Nu stiu din ce motiv roata dreapta este destul de tocita pe exterior iar cea stanga este foarte tocita pe interior. Anvelopele sunt Yokohama Geolandar. Mai poate ajuta si pe mine cineva???? Multumesc anticipat!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Tocire anvelope

E destul de clar ca e nevoie sa reglezi geometria rotilor fata .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Pai eu am probleme la rotile din spate. Deci ar trebui sa reglez geometria rotilor din spate, nu??? Acum masina este in service. I s-a schimbat toata directia fata + am schimbat si amortizoarele.

Link spre comentariu

Tu pe spate ar trebui sa ai punte rigida. Pe spate la aia nu prea este ce regla.

Gumele uzate sunt cele de pe spate ? Ca nu prea am inteles.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Pai eu am probleme la rotile din spate. Deci ar trebui sa reglez geometria rotilor din spate, nu??? Acum masina este in service. I s-a schimbat toata directia fata + am schimbat si amortizoarele.

din acte stiu,dupa cum a spus si colegul anterior,ai punte rigida spate,deci nu imi dau seama ce ai putea regla pe acolo

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Daca rotile pe spate sunt tocite,atunci cred ca este puntea stramba sau vreun tendon.

Iar puntea stramba se repara prin inlocuire.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Din cate am reusit eu sa bag la cap, pana acum, despre geometria directiei unui vehicul, NU exista defect nesesizabil imediat (masina ar merge extrem de prost) care sa induca tocirea unei anvelope pe interior si a celeilalte pe exterior. Cu atat mai putin la o punte rigida.

Probabil ca anvelopele acelea au fost pe fata, si la un moment dat una a fost intoarsa pe janta.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Verifica arcurile spate....mai bine zis centru bulon.Daca este rupt puntea se deplaseaza in fata sau spate si masina va merge stramb pe sosea,de unde vine si uzura pe anvelope interioara si exterioara. Cazurile sunt destul de fregvente la Navare,L200,Hilux....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare