octav94 Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Salut ma cam bate gandu sa maresc debitul de motorina ce parere aveti se v-a schimba ceva in bine sau raman doar cu daca de fum in spatele meu? A mai facut cineva asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Marire debit pompa Nissan Terrano R20 Din ce an este masina? Te intreb ca sa imi dau seama daca are pompa mecanica sau asistata electronic. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav94 Postat Mai 14, 2014 Autor Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Marire debit pompa Nissan Terrano R20 din 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Re: Marire debit pompa Nissan Terrano R20 nu prea ai cum sa maresti debitul (in parcare) la pompa asistata electronic. Se poate face numai cu pompa pe bancul de centicubat, dar nu este o solutie buna. Iti recomand insa montarea unui powerbox ce variaza continuu debitul in conditii dinamice. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav94 Postat Mai 15, 2014 Autor Partajează Postat Mai 15, 2014 Re: Marire debit pompa Nissan Terrano R20 si unde pot sa gasesc acest power box? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: Marire debit pompa Nissan Terrano R20 eu montez kuberl (austria) si ntdd (spania), ultimile sunt omologare de fabrica Nissan din Spania. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav94 Postat Mai 16, 2014 Autor Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: Marire debit pompa Nissan Terrano R20 si cu cat se mareste puterea la motor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: Marire debit pompa Nissan Terrano R20 Asta cu marirea debitului ...e ca aia cu pensionarii care asteapta marirea pensiei ... Nu faceti prostia sa umblati la debit chiar daca pompa permite acest lucru (pompa mecanica) ca se cam f**e mireasa ... si o veti plange dupa aia la capul cosciugului asa cum regreta maria tereza ...sula calului. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lupu Lorimer Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Marire debit pompa Nissan Terrano R20 Salut.Stie cineva cum se modifica o pompa mecanica? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Marire debit pompa Nissan Terrano R20 Salut.Stie cineva cum se modifica o pompa mecanica? daca nu stie nimeni vezi ca stie gogu o gramada :) doar trebuie sa cauti:) pe vremuri la alea in linie de la saviem-uri se mai tragea de cremaliera,se mai schimbau elementii de pompaj se mai roteau...chestii deastea, altii puneau alte injectoare,mareau presiunile,optimizau avansul,adica il adaptau la modificarile facute de ei...dar totul era facut empiric pe incercari si pe placul clientului :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Marire debit pompa Nissan Terrano R20 offtopic...Karol eu motor de Saviem cu pompa in linie nu am vazut...pompa in linie avea Romica...nu Savarina...ai uitat? ontopic....din pompa poti mari debitul..dar asta e bine sa o faca cineva priceput in pompe.... daca se face dupa ureche scoate fum mult....nu trage bine si consuma mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Marire debit pompa Nissan Terrano R20 Marius stii tu bine ce stii varianta de fabrica cu pompa cav rotativa :) da se faceau si alte echipari;) pentru anumite situatii care o impuneau cu pompe liniare adaptate sau cu pompe de import sa spunem :) adica de pe la tot felul de alte masinute. dar da de fabrica a fost rotativa pe savarina dealtfel daca stau sa ma gandesc bine am mai prins inca prin uzina,inainte sa o vanda la fier :) ARO cu motor de frumoasa americana :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Marire debit pompa Nissan Terrano R20 Salut.Stie cineva cum se modifica o pompa mecanica? salut la ce te referi prin modificare pompa mecanica : 1 la inlocuirea pompei cu acceleratie asistate electronic cu o pompa cu acceleratie mecanica 2 la reglarea unei pompe cu acceteratie mecanica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lupu Lorimer Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Marire debit pompa Nissan Terrano R20 La reglarea pompei cu acceleratie mecanica,dar am inteles ce implica.Multumesc foarte mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate