Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Flanse pt roti

Vizitator spatar ovidiu

Postări Recomandate

Vizitator spatar ovidiu
E bine sa pui flanse la un Discovery1 200tdi fara sa faci alte modificari?Am mai citit parca prin alte topicuri ca ar trebui schimbate rapoartele la transmisie.Am retinut bine oare sau nu e nevoie de aceste modificari?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Flanse pt roti

nu trebuie sa schimbi rapoarte.flansele pot fi de 30 sau 40.

poti sa pui roti mai late insa verifica sa nu atinga in tiranti la viraje.

daca nu ai inaltat-o din suspensie, la incrucisari de punti vei lovi in aripi care se vor sifona si fiind din aluminiu chiar rupe.

eu am taiat 4 cm din fiecare aripa pina la demarcatia profilului si am pus over fendere de cauciuc, arata bine.

incerc sa pun o imagine cu incrucisare de punti. succes !

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

cum ai rezolvat pe spate? ai taiat si din portiere? eu am aceeasi problema la RR Classic

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

da, am taiat exact cat sa nu ma complic prea mult.

vezi imaginile, inainte si dupa pacat ca nu se vede mai bine din cauza overfender-ului.

am taiat pe linia data de profil pe usa si am indoit putin contraaripa care era oricum indoita de la prea multe incrucisari

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Vizitator spatar ovidiu

Daca pui flanse de 30 mm care ar fi dimensiunea maxima pe care o poti pune fara sa tai din aripi si fara sa influenteze negativ performantele masinii?

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Eu am avut flanse si am in continuare.... dar vrei sa-ti spun ceva atingeau chiar cu cele normale 205/R/16 si nu la incrucisari cum spunea mai devreme ci cand luai cu amandoua rotile dee pe axa spate o groapa. De aceea am inaltat-o cu 2 inch si de atunci nu am probleme, este adevarat ca nici cauciucuri mai mari nu am pus....

Iar cu flansele sta si se comporta mai bine pe sosea si pe dealuri dacat fara.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Vizitator spatar ovidiu

Nu am ajuns inca la faza asta.Am preferat sa schimb uleiuri,distributie,curele,filtre am pus un snorkel,gume de iarna,portbagaj ca am mare nevoie de el(intr-o saptmana il am).O suspensie HD,o bara fata si un troliu sunt in plan in primavara si un rand de gume MT.Am intrebat si eu sa stiu cum sta treaba.Nu stiu dca o sa tai din masina pt ca nu o voi folosi pt extrem nicodata in mod intentionat doar asa daca voi fi fortat de imprejurari sau daca voi castiga la 6/49 :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare