Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde-s banii mei ???

Big.Ursu

Postări Recomandate

Re: Unde-s banii mei ???

Suntem un popor de hoti, betivi, nenorociti, etc...

Intr-un cuvant lipseste educatia. Am colindat mai multe sate si am vazut situatia d'acolo. Majoritatea lucreaza ca zilieri prin diferite orase situate in apropiere (munca la camp e grea), iar cand iau salariul nu fac altceva decat sa se repeada la carciuma. Cateva zile, pana termina banii o tin numai in gratare, muzica si bautura.Bautura la greu!

Niciunul, dar niciunul, nu se gandeste la bunastarea lui sau a familie lor. Niciunul nu se gandeste sa cumpere un cui si sa-si repare casa deja prapadita, lasata de stramosii lor. Azi sa le fie bine...maine nu mai conteaza.

Iar cand vine potopul se plang ca nu-i ajuta autoritatile. Iar daca autoritatile ii ajuta, ei de bucurie, se reped direct in carciuma din sat, sa mai cinsteasca oleaca ajutorul primit.

Sate intregi unde viata reprezinta alcoolul! Trece viata pe langa ei fara sa faca nimic!

Am ajutat familii "nevoiase" din aceste sate..hainute pentru copii, mancare, jucarii, diferite lucruri de mobilier care nu-mi mai trebuiau pe acasa, calculatoare, televizoare... cam tot ce schimbam eu prin casa...Iar Gheorghita din sat, de bucurie ca a primit ajutor mai dadea o fuga pe la crasma sa-si mai ia o jumatate de tuica.

Nu mai mi-e mila de astfel de oameni! Paraziti ai societatii in care traim.

Sunt multe de spus, dar cum zicea cineva, viata ti-o faci cu mana ta. Iar cei care nu-si poarta de grija isi merita soarta din plin!

Editat de mac01
  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ Big Ursu imi pare rau de situatie insa...banii tai sunt acolo unde vor fi intotdeauna adica la acea clasa superioara creeata prin anii 80 care s-a obisnuit sa paraziteze toata societatea prin furt, minciuna, golanie si smecherism ieftin fara ca legea sa ii poata atinge in vreun fel.

Degeaba ne lamentam ca o sa ii f*tem la vot caci e o iluzie inutila.

Nu conteaza ce si cum votezi...conteaza CINE NUMARA VOTURILE :wink:

Avem in fata un an electoral plin de minciuni, asfaltari peste noapte, racordari la gaze/apa, an electoral in care ograda romanului se va umple IAR de galeti de plastic, tricouri, sepci iar burtile se vor umfla de sarmale, mici sau vagoane de bere....SI ATAT !

Pe de alta parte, daca judecam din alt punct de vedere precipitatiile astea au fost anuntate din timp fara sa se faca ceva pentru a minimaliza pierderile.

Au contribuit imbecilii de primari care au furat tot si care au fost destul de incompetenti sa propuna un proiect de aparare a zonelor predispuse la inundatii, au contribuit oamenii care nu si-au invatat lectiile din trecut si totodata care au furat placile de beton de la digurile existente sau au taiat toate padurile atat de utile din zona etc

Personal cunosc un caz al unui amic militar care in 2006 a plecat la Spantov sa construiasca alaturi de colegi un dig de aparare la Dunare pentru apararea localitatii.

In timp ce militarii alaturi de foarte putinii voluntari din localitate lucrau contra cronometru la construirea digului de aparare, bodegile erau pline si s-a mers pana acolo incat unii au inceput sa ameninte:

"hai bai baieti mai repede ca ne ia apele..." in conditiile in care militarii dislocati de la Bucuresti munceau fara pauza de peste 12 ore :pr

• Like 1

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Colegul nostru Big Ursu este indreptatit sa se intrebe unde sunt banii lui si mai indreptatit sa fie suparat,nervos si sa ceara tragerea la raspundere a vinovatilor.

Asa ar trebuii sa fim cu totii,cum noi ne vedem de rostul nostru in societate si ne achitam datoriile fata de stat tot la fel trebuie sa faca si statul.

Statul cand ma prinde ca am facut o neregula nu este nici suparat nici nervos nici nu se intreaba dece,ci pur si simplu ma reguleaza cu una mare de negru,tot la fel trebuie sa procedam si noi,cand statul a gresit trebuie sodomizat pina la lesin,schimbat popoul si urmatorul la rand in cazul in care a gresit.

In toata intamplarea asta ma uimeste 2 lucruri:

- mai exista oameni cu mentalitatea ca greseala este a noastra atunci cand responsabilitatea este a altora si noi platim ca unele lucruri sa nu se intample sau sa se inbunatateasca.

- si ca mai exista persoane adulte cu un nivel intelectual cel putin mediu care cred ca rezolva problemele tarii cu stampila,si ca statul isi va indeplinii adevaratul lor daor prin stampila noastra,este dea dreptul infantil sa mai crezi asa ceva in ziua de azi.

Feriti-va de apa si spor la vot va doresc domnilor.

• Like 1
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Nu neaga nimeni prezenta uscaturilor in paduri ...

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare