Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Piciorul Vornicului 11 mai

iulianul

Postări Recomandate

Duminica asta, Minitehnicus ne-a condus intr-o noua misiune de descoperi, am cucerit Baiului urcand pe Piciorul Vornicului. Cel putin interesant, avand in vedere noroiul. Am mers extremele :grin: 2 Patroale: Dan si Giorgel si doua Samuraie: Bogdan si cu mine. In gol alpin vreme frumoasa, portiunile cu zapada au pus ceva presiune pe bucile noastre, ca erau exact unde nu trebuie. Oricum, drumul de creasta e mai interesant acum. In timp ce ... mancam, a cedat pedala de ambreiaj la Samu lui Bogdan si a facut drumul de intoarcere mai palpitant, ca nu era destul. Am abandonat coborarea planificata si am revenit la asfalt prin Zamora.

[video=youtube;5ukhSx-DPBI]

Editat de iulianul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Piciorul Vornicului 11 mai

Salut,

Frumoasa iesirea.

Patroalele astea au ele ceva de le face mai deosebite...:ha: de samuraie sa nu mai vb. Faza cu pedala de ambreiaj e cam ciudata, dar nu zic nimic ca ma injura Tata lor:old:ha::ha:.

Sa va fie de bine.

Ps: Sambata ne plimbam cotetele pe undeva????:grin::grin:

Eu am schimbat roatele.:banana

EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

Cred ca Mini vrea sa urcam pe Piciorul Draganului pe unde intentionam sa coborim sapt trecuta dar am renuntat din cauza pedalei lui Bogdan!:grin: Urcarea e scurta dar intensa din cite imi aduc aminte dar noroiul e cit casa dupa ploile astea si se anunta averse simbata:ang3. In fine,vom vedea:wink:

Link spre comentariu

Mai intai facem Descopery. Cautam doua ipotetce drumuri care urca prin padure la stana din Piciorul Mierlelor.

Daca nu iese, Piciorul lui Dragan. Si daca mai este timp (si nu se strica ceva), coboram pe la Cumpatul.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Am ajuns si noi acasa dupa o plimbareala frumoaza exact antrenament ptr CN ,un traseu cu urcari frumoase pe Piciorul Draganului dar mai ales coborarile de pe Piciorul Vornicului unde Toiota mea cu MTuri era ca pe partie ,la un moment dat a trebuit s-o proptesc intr-un pom ca o luase la vale din frana de motor.

Multumesc colegilor de iesire ptr asigurarile in sufe de copaci.

Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare