Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mitsu L200 vs Nissan Navara vs Ford Ranger ???

matteo_tgv

Postări Recomandate

Va salut,

vreau sa cumpar un pick-up 4x4 cu 5 locuri. Stau intre L200, Navara si Ranger. Ca generatie 2000-2004

Am rugamintea, cei care stiti, sa-mi spuneti si mie care este preferabil. Ma refer la fiabilitate, consum, intretinere, confort si capabilitati in off-road usor si mediu.

Cele bune,

Matteo

Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mitsu L200 vs Nissan Navara vs Ford Ranger ???

Din generatia aia, mitsubishi arata cel mai bine. De altfel, si eu detin unul. E destul de ok pe offroad, mai ales daca iei unul cu blocant pe spate ( vezi ca nu au toate ). Eu am pus 245 75 16 M/T pe el si am trecut prin locuri unde nu credeam ca trece. Cu Ranger nu am mers, dar am mers cu Mazda . Am inteles ca e aceeasi masina. Motorul e mai slab ( si pe hartie si pe sosea ) si am remarcat ca 245/75/16, nu prea incape fara sa inalti masina. Adica incape, dar atinge. La mazda nu exista diferential spate blocabil. Despre Navara nu stiu nimic

4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc
Link spre comentariu

Matteo , tu nu pui corect problema .

Masinile acestea sunt cai de povara. Nu le tine nimeni ca sa mearga cu ele la evenimente mondene . Oamenii le cumpara ca sa care pietrisuri si bolovani si pamant si cherestea , pana le intorc arcurile pe spate .

Tu cauti o masina de peste 10 ani. In acesti 10 ani , ele au fost utilizate ca si utilitare. Conteaza care masina este mai bine intretinuta , nu marca de masina. Poti lua un Hilux distrus sau poti cumpara un Ranger boboc . Poate nu o fi Rangerul Hilux , dar chiar si o Toyoya , daca iti bati joc de ea este doar o gaura neagra in buget , nu o masina fiabila .

Fricare din pick-up-urile din perioada mentionata de tine sunt mai fabile decat cele de azi. Mai mult fier , mai putina electronica. Si mult mai ieftine . Daca erau noi , puteai sa ceri pareri de genul : " care este mai buna ? " , dar utilizate gata , cea mai buna alegere este cea care a fost corect ingrijita de fostul / fostii proprietari .

Am vazut Mitsubishi L200 distruse , Navare terminate si Ranger/Mazda B2500 bune de REMAT. Nu cauta marca. Cauta masina . Fiecare are un istoric in spate , fiecare a fost utilizata la altceva .

Iti va fi greu sa gasesti masina potrivita. Eu am astepta 2 ani si ma pricep binisor .

Iti sugerez sa cumperi ceva adus din Germania / Austria , scos de statul respectiv la licitatie. Ai garantia ca sunt km reali. Astfel de masini sunt folosite la unitati militare pentru aprovizionare ( ca a mea ) , sau de firme de tractari , sau la autoritatile silvice . Sunt masini bine servisate ( cele mai multe ) , au rulaje reale , au istoric complet .

Nu te grabi si , inca o data , nu cumpara marca. Cauta masina .:old

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Va multumesc ambilor de raspunsuri!

Ford Ranger: cum si unde trebuie sa ma uit dupa o masina scoasa la licitatie de catre statele acelea?

Cele bune,

Matteo

Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro
Link spre comentariu

De exemplu aici

Saptamana trecuta erau 3 Ranger la vanzare si s-au dat la preturi pana in 4000 euro . 2 dintre ele aveau sub 120.000 km.

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare