nissan4x4 Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 ale noastre ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: Ce masini tari avem ! my mitu pe rampa de decolare :)))) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 16, 2014 Autor Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: Ce masini tari avem ! my mitu pe rampa de decolare :)))) [ATTACH=CONFIG]214996[/ATTACH] Bre , matali depasesti plafonul de zbor si iti trebuie parasuta ( pe care sa o tii pe scaunul copilotului) ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: Ce masini tari avem ! @nissan4x4 Hmmm... nu dai detalii (motorizare,dotari etc)? Poz(n)e cu roll cage-u' n-ai? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: Ce masini tari avem ! Uuu ce clasa de la Mitsu pe topic de Patrol... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: Ce masini tari avem ! Uuu ce clasa de la Mitsu pe topic de Patrol... Liviule, ceva pagube la cascadoria asta?? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Ce masini tari avem ! Liviule, ceva pagube la cascadoria asta?? Nu nu a aterizat cum a trebuit :))) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Ce masini tari avem ! Masinile ca masinile ...dar creierul ...face diferenta! :wink: Nu s-a stricat aproape nimic ...dar poate o sa va povesteasca el ...ce si cum Enjoy: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Re: Ce masini tari avem ! Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 (editat) Re: Ce masini tari avem ! Ionutz de la taste , ramai cu creier in cap , dar dintr-un nissan ajungi sa se amestece bine ! Daragilor pot sa va spun ca am testat nissanurile in toate felurile , o masina ff rezistenta ,care iti ofera siguranta si incredere in ea , nu cred ca exista pt mine alta marca ! Cu toate nissanurile am ajuns pe roti acasa sau la destinatie , indiferent prin ce obstacolul a trecut! Nu mai spun la cate recuperari de land rover , toyote , mitubishi , a participat ... Editat Iunie 1, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Re: Ce masini tari avem ! Ionutz de la taste , ramai cu creier in cap , dar dintr-un nissan ajungi sa se amestece bine ! Daragilor pot sa va spun ca am testat nissanurile in toate felurile , o masina ff rezistenta ,care iti ofera siguranta si incredere in ea , nu cred ca exista pt mine alta marca ! Cu toate nissanurile am ajuns pe roti acasa sau la destinatie , indiferent prin ce obstacolul a trecut! Nu mai spun la cate recuperari de land rover , toyote , mitubishi , a participat ... Parca ai si un Land Rover...sau l-ai luat sa-l tractezi cu Nissan-ul?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Re: Ce masini tari avem ! Parca ai si un Land Rover...sau l-ai luat sa-l tractezi cu Nissan-ul?:grin: Nu se compara cu nissanul in teren sa fim seriosi!! Discoveri 3 l-am luat pt sosea , da e o super masina , dar limitele se stiu in offroad ! E o masina generetie noua , are consum ff bun 10,5 % , confortabila , dar off road nu va vedea ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Re: Ce masini tari avem ! Ionutz de la taste , ramai cu creier in cap , dar dintr-un nissan ajungi sa se amestece bine ! Eu am si Nissan si taste si mi-a ramas si ceva creier la cutiuta ...Tu cum stai? :wink: Intrebarea serii: Toyota, toyota cum e ma? :wtf1: Toate masinile sunt bune :grin:, iti zic eu ...nu te stresa sa raspunzi. Atata timp cat buzunarul iti permite sa le iei, folosesti si intretii. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuko Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Re: Ce masini tari avem ! La tinta...:h5 Toyota Hilux 3.0 D4-D,171 cp-2010 VW Golf IV 1.9 TDI,165 cp-2003 Suzuki GSR 600,98 cp-2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Re: Ce masini tari avem ! Parca ai si un Land Rover...sau l-ai luat sa-l tractezi cu Nissan-ul?:grin: Voi stiti cu ce masina tracteaza Sorin platforma cu masina de concurs, cand merge la etapele de campionat? Va spun eu: LAND ROVER DISCOVERY 3:ha: :ha: :ha: Deci care pe care tracteaza? :ha: :ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Re: Ce masini tari avem ! Voi stiti cu ce masina tracteaza Sorin platforma cu masina de concurs, cand merge la etapele de campionat? Va spun eu: LAND ROVER DISCOVERY 3:ha: :ha: :ha: Deci care pe care tracteaza? :ha: :ha: :ha::ha::ha:da cu discoveri 3 tractez platforma , ca bine ziceti , dar pe asfalt! :tk Unde se termina asfaltul , dau jos jucaria si hai ! Ce rai sunteti ! :2dr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate