balea george Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 salutare, m-am uitat cu atentie sub masina si am constatat ca cele 2 furtune care ies din distribuitorul de lichid de ambreiaj de pa fata si se duce in cutie cat si cel de frana de pe puntea spate sunt foarte crapacite si as dori sa le schimb ca sa nu raman fara frana/ambreiaj. stie cineva vreun cod sau are cineva asa ceva intr-o stare foarte buna ? intreb pentru ca la 3 magazine de piese la care am fost pana acum ... mi s-a zis ca gasesc in baza de date doar furtun sau un cilindru si nicidecum ceea ce caut eu (e ca un paralelipiped din care iese o conducta cu un gat metalic) multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: Distribuitor frana/ambreiaj cind cumperi furtunul de ambreiaj, el vine cu paralelipipedul de care vorbesti. daca nu gasesti piesa, te poti duce la firme care se ocupa de service hidraulic si pot ei sa te ajute cu conditia ca sa sudeti un stut pe paralelipipedul existent. eu asa am facut si de atunci pot schimba furtunul de ambreiaj cind doresc la costuri ridicol de mici. intre timp am comandat o piesa originala de schimb, dar nu am de ce sa achimb inca. la frine in schimb numai piese originale! Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate