Vizitator GEORGE_PAD Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 salut! n-am mai activat de mult pe forum...desi il citesc saptamanal. acum mi-a venit o intrebare dupa ce am vazut pe <you tube> filmuletze cu motero sport V6: in conditiile in care in momentul de fata am un pajero sport 2.5td (98kw) as putea oare vreodata sa pun pe el motor V6, adica tehnic o fi posibil? voi ce stiti? mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 Re: V6 pe pajero sport 2.5Td? Sigur ca poti sa-l pui. Este aceeasi caroserie, drept urmare iti va intra motorul fara sa tai din semi-sripi sau capota. Totusi, va trebui sa iei in calcul si transmisia... Toata transmisia. Vei avea putere dubla, drept urmare o sa iti rupa planetare, roti dintate din cutie si cardane. Am vrut sa fac si eu aceeasi schimbare, sa pun pe o transmisie de 2.5 benzina, motor de 2.5 td, cuplul la diesel fiind mult mai mare. M-am lasat pagubas repede cand am vazut cate am de schimbat. Totusi, poti sa schimbi doar motorul, numai ca nu vei putea simte toata puterea acelui motor, poate doar in treapta a 4-a si a 5-a. La plecarea de pe loc si in teren, o pedala in plus va duce la un micron de uzura in plus. Si cum o pedala nu vine niciodata singura, imagineaza-ti cum va arata transmisia masinii dupa o luna :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 Re: V6 pe pajero sport 2.5Td? :ha: :ha: :ha: Da opreai motoru` in timpul alimentarii ? :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 Re: V6 pe pajero sport 2.5Td? carcotasii sa se retraga,,,in off road al meu pajero(benzina 3 litri) a consumat maxim 800litri/100Km(OPT SUTE de litri LA SUTA DE KM) si minim 18litri/100Km,totul depinde de noroi,troliu si talpa!! Adevarul:-In off road nu trebuie sa calculezi consumul,,daca incepi sa calculezi dute la constructorii de masini economice care consuma 2 litri la suta de produse farmaceutice si gata!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator GEORGE_PAD Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 Re: V6 pe pajero sport 2.5Td? oameni buni, eu nu am intrebat daca sa montez motorul V6 ci cum sa-l montez. daca putetzi ajuta cu ceva detalii tehnice... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 Re: V6 pe pajero sport 2.5Td? in off road al meu pajero(benzina 3 litri) a consumat maxim 800litri/100Km(OPT SUTE de litri LA SUTA DE KM) :T 80 % poate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 Re: V6 pe pajero sport 2.5Td? oameni buni, eu nu am intrebat daca sa montez motorul V6 ci cum sa-l montez. daca putetzi ajuta cu ceva detalii tehnice... Trebuie sa iei in calcul ca ai multe de schimbat. Daca iei un motor V6 ai grija sa iei la el si calculatorul, si instalatia electrica, si cutia de viteze completa si probabil ca vei avea nevoie si de cardane. Ca sa iti iasa treaba bine, ar fi perfect daca ti-ai aduce de dincolo o masina completa functionala , dupa care sa incepi sa muti. Ia-ti una din Anglia ca sunt mai ingrijite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator GEORGE_PAD Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 Re: V6 pe pajero sport 2.5Td? merci Max! langa luminitza de la capatul tunelului si eu intrezaream aceeasi operatiune (cu skimbatul de la una la alta), dar oare cat ar costa asa ceva?... pentru ca mobile.de am gasit montero sport V6 si 6600e si acum cu regula asta noua de prima imatriculare.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 Re: V6 pe pajero sport 2.5Td? Pai tu vrei sa cumperi un 3l V6 si sa-l inmatriculezi sa circuli cu el? Sau cauti unul in stare acceptabila de pe care sa-i iei motorul ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator GEORGE_PAD Postat Iulie 19, 2008 Partajează Postat Iulie 19, 2008 Re: V6 pe pajero sport 2.5Td? pai cred ca acum mi se pare mai siplu sa iau unul de gata. la noi in romania unde gasesc eu un mecanic bun sa nu aiba ce face si sa-mi faca mie schimbarea asta. si daca as gasi mecanicul nu cumva ar costa mai mult decat as da pe acea V6 "in stare acceptabila"? ma gandeam la treaba asta cu motorul V6 pe benzina pentru ca am auzit niste zvonuri ca motorina s-ar duce la 5ron/l, pe cand benzina s-ar ieftini la 1eur/l. si la v6 cu o instalatie pe gaz cred ca s-ar domoli problema combustibilului pentru mine.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius A Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 Re: V6 pe pajero sport 2.5Td? pai cred ca acum mi se pare mai siplu sa iau unul de gata. la noi in romania unde gasesc eu un mecanic bun sa nu aiba ce face si sa-mi faca mie schimbarea asta. si daca as gasi mecanicul nu cumva ar costa mai mult decat as da pe acea V6 "in stare acceptabila"? ma gandeam la treaba asta cu motorul V6 pe benzina pentru ca am auzit niste zvonuri ca motorina s-ar duce la 5ron/l, pe cand benzina s-ar ieftini la 1eur/l. si la v6 cu o instalatie pe gaz cred ca s-ar domoli problema combustibilului pentru mine.... Buna George, Daca esti interesat de un Pajero v6 scurt (cu instalatie de gaz) in stare f buna da un semn de viata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate