valibog Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Salut. Mai am o nelamurire(eu sunt cel cu "bara de reactie"). Jimny-ul in discutie a fost de UK si i-a fost schimbat volanul pe stanga(nu ma intrebati in ce a constat toata operatiunea deoarece eu asa l-am cumparat - deci nu stiu). Oglinzile retrovizoare sunt bine mersi doar ca ele erau pozitionate pt condus cu volan pe dreapta si nu stiu ce ar trebui sa schimb ca sa le pozitionez pt condus cu volan pe stanga(in momentul asta cea de pe stanga este prea inchisa iar ce de pe dreapta e prea deschisa). Am intrebat si la cei cu piese second si la service dar nimeni nu a fost in stare sa-mi dea o solutie. Eu m-am gandit ca trebuie sa schimb suportul(cel prins pe usa) de care se prinde oglinda(partea mobila) sau poate se pot regla astea direct din suruburile din suport. Aveti vreo idee?? Suzuki Jimny 1.3i 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: Jimny de UK cu volan schimbat pe stanga problema oglinzi retrovizoare ai incarcat sa le reglezi din butonul care actioneaza un motoras cu reactie din spatele oglinzii??? sau trage de ele pur si simplu...... Mai bine iti faci un topic cu prezentarea masinii tale unde sa scrii toate offurile.....sa nu stai sa faci 20.000 topicuri separate :T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: Jimny de UK cu volan schimbat pe stanga problema oglinzi retrovizoare Masina ta nu are reglaj de oglinzi? Sunt fixe sau cum? Eu nu am vazut pana acum masina fara reglaj la oglinzi. Pana si Dacia avea...manual da' avea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: Jimny de UK cu volan schimbat pe stanga problema oglinzi retrovizoare oglinda nu este fixa.oglinda completa da,sticla ar trebui sa se miste.daca proprietarul dinainte le-a fixat antifurt,probabil vor trebui schimbate complet,da s-ar putea sa ma insel Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: Jimny de UK cu volan schimbat pe stanga problema oglinzi retrovizoare trebuie schimbat din oglinda motorasul cu tot cu suportul ce tine sticla. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valibog Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Jimny de UK cu volan schimbat pe stanga problema oglinzi retrovizoare Binentelse ca sunt reglabile, ba chiar electric, doar ca cu ele date la maxim am aceasta problema, iar din ce am vazut eu oglida din dreapta pare mai inchisa din balama(ca sa zic asa) decat cea din stanga. Si ca sa fiu sincer nu cred ca daca schimb suportul de oglinda si motorasul se va rezolva problema. Suzuki Jimny 1.3i 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandesz Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Jimny de UK cu volan schimbat pe stanga problema oglinzi retrovizoare salut sticla din oglinda trebuie schimbata dar nu stiu daca gasesti separat ca sunt doua modele ce an de fabricatie este? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Jimny de UK cu volan schimbat pe stanga problema oglinzi retrovizoare cel mai sigur schimbi ambele oglinzi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Jimny de UK cu volan schimbat pe stanga problema oglinzi retrovizoare Salut, Problema este de la suportul oglinzii de pe usa (cel fix), sticla, motorasul si partea mobila (care se rabateaza) sunt identice la toate oglinzile. Ca variante ai ori schimbarea oglinzilor cu unele de masina LHD ori sa cauti pe la dezmembrari unele sparte / rupte de la care sa folosesti doar suportul. Eu am reusit cu succes a doua varianta, ce-i drept la un Nissan Terrano. ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valibog Postat Mai 20, 2014 Autor Partajează Postat Mai 20, 2014 Re: Jimny de UK cu volan schimbat pe stanga problema oglinzi retrovizoare Salut, Exact la sta m-am gandit si eu, ca problema este la suportul oglinzii de pe usa. O sa mai caut la dezmembrari poate gasesc. Suzuki Jimny 1.3i 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate