BWKN Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 (editat) Salut :cl Am o problema, zic eu! Sunt de aprox 2 saptamani in posesia unui Grand Cherokee Limited 2.5 si am observat ca uneori cand schimb din marsarier in treapta 1 imi face un "clanc" , deasemeni cand schimb din 2 in 3 prea repede (adica neajunsa in a 2-a la 2100 rtm inainte de trecerea in treapta superioara) imi vibreaza sub masina cam in dreptul reductorului - cardan spate. Din ce am vazut eu trebuie sa ii schimb suportul de la transmisie (voi vedea daca fenomenul dispare sau nu) Am motive de ingrijorare? Voi ce credeti? Recomandati-mi un service sau un mecanic bun pt jeep zona Pitesti-Campulung Merci ! nimeni?? :cn Editat Mai 19, 2014 de atar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Grand ZJ 2.5VM Limited 1997 daca e doar suportul e lejer cu cateva chei si un cric hidraulic cu o scandura poti si tu sa faci operatiunea lafel de bine si mult mai ieftin dar stropeste din belsug cu degripant ca suruburile alea au prostul obicei sa se intpeneasca :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian1andrei Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Re: Grand ZJ 2.5VM Limited 1997 Daca nu ai rezolvat inca problema iti dau eu tel mecanicului unde mai duc eu xj la Campulung. Ai tel meu pe pm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate