flay Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Nu incerc sa vand nimic..., dar poate cineva are Defender si vrea niste piese noi. Am comandat la Island 4x4 mai multe piese de Disco 2 si am primit doua pachete cu piese de Defender care trebuiau sa ajunga in Spania. Intre timp, dupa ce i-am anuntat de greseala au venit si ale mele, dar vad ca acum intarzie sa-si ia pachetele de la mine. Ultima oara, acum o saptamana au spus ca incearca sa vada ce preturi le ofera UPS,dar au lasat-o asa; le-am gasit si o firma de transport care sa le aduca inapoi la ei, dar nu au zis nimic. Pentru ei probabil Romania e cam ca in Africa, si deja le-au declarat pierdute, vreau sa le arat ca nu e asa. Poate intereseaza pe cineva ce e in pachetele respective si plateste la ei(dupa corespondenta) iar eu aduc/trimit pachetele (1 e sigilat, celalalt deschis doar pt factura). Piese: -lampa ceata Def 98-02 -lampa marche-arriere 98-02 -lampa numar -2xreflector patrat -tava monede bord -5 x clipsuri tapiterie tavan -5 bolturi EZM500050 -2 chedere fata, 1 cheder usa spate -calorifer -1 cheder fata-exterior -bara troliu DA5620- asta are vre-o 20 de kilograme, in pachetul sigilat. -2 simeringuri ALR6251 Am si factura cu codurile pieselor, daca cineva doreste, pot sa o trimit. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Re: Piese Defender probabil ca pe oameni nu ii mai intereseaza piesele,daca le-o fi declarat pierdute si aveau asigurare pe colete,banii i-au scos.tu ai avut bunavointa sa ii contactezi.daca nu se obosesc sa le ridice,e norocul tau.le vinzi si ai iesit cu castig Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 Re: Piese Defender Care e pretul intregului pachet? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Mai 23, 2014 Autor Partajează Postat Mai 23, 2014 Re: Piese Defender Care e pretul intregului pachet? Salut, factura e de 319 Lire. Pot sa-ti trimit factura pe privat daca te intereseaza. Ori le trimit pe banii mei si le cer ceva piese de contravaloare, ori, poate negociaza cineva interesat cu ei. Nu le pot considera ale mele, greseli la expeditie se mai intampla, si vreau sa fiu in continuare clientul lor. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Iunie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2014 Re: Piese Defender Se poate inchide, piesele au plecat catre Anglia. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate