fulgeras Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Va salut! Cum as putea actiona un turbo cu geometrie variabila mecanic?adica sa nu ma mai complic cu boost controller sau dawes valves si altceva...as vrea sa il fac cat mai putin defectos, daca prinde apa sau ceva eu stiu sa nu se mai strice...am auzit ca se poate face mecanic dar cum?ca imi tot frec bostanul si nu prea imi da...pun si iste poze cu turbo... n Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Actionare turbo geometrie variabila Y61 ZD30 legi la capsula existenta furtunul de presiune prin intermediul unui selector de presiune (un fel de robinet ce regleaza presiunea in trepte) . Ulterior, prin teste de drum , iti poti regla turbina in asa fel incat sa obtii efectul maxim pe care ti-l ofera geometria variabila. Pe ce masina/motor montezi acaretul? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Mai 19, 2014 Autor Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Actionare turbo geometrie variabila Y61 ZD30 Vreau sa o pun pe motorul romanesc de Campulung cel cu turbo de fabrica, ca cel fara turbo este nasol rau motorul, ideea este ca trebuie sa fie 100% romanesc ca este un proiect pentru facultate, pentru asta il construiesc dupa care va ramane la mine pentru ca nu ma ajuta cu bani si este destul de costisitor tot proiectul...poze cu motorul nu am acuma... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Actionare turbo geometrie variabila Y61 ZD30 Turbina asta poate sa dezvolte aprox. 2 bari (cand nu o aveam limitata, am vazut ca atunci cand o calcai pe coada in mod uzual ajungea la 24 PSI) ... motorul o suporta ?? Ma rog...boost-ul daca nu e suplinit de niscai combustibil...este doar boost si atat (sa zicem). Iar daca e suplinit de combustibil....motorul trebuie sa suporte, altfel...chiuloasa...pistoane...probleme. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Mai 19, 2014 Autor Partajează Postat Mai 19, 2014 (editat) Re: Actionare turbo geometrie variabila Y61 ZD30 Poi este un motor cu turbo, decomprimat...Umblu si la debit la motorina un pic,sa aibe ceva power....Si daca nu vrea sa suporte atuncea il duc al profesori intepenit:grin:...si daca merge avantajul meu... Editat Mai 19, 2014 de fulgeras Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate