Schultz Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Azi pune cineva - nu conteaza cine, ca nu e subiectul discutiei, doar intriga :-) niste poze pe net cu o masina rasturnata in padure. Si iata primul comentariu: "Berbec Bogdan: aveti nevoie de acumulator optima sau start stop + pentru sportul asta" KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: de pe net... si? ... ... ... mai departe ce? asta mi se pare din ciclul: "o musca intra in gura unei camile si cind dadu sa iasa, camila pleca" sau "frunza verde laba gistii nu e pasare ca porcul" The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Mai 19, 2014 Autor Partajează Postat Mai 19, 2014 (editat) Re: de pe net... .... banc prost corect Editat Mai 19, 2014 de Schultz KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 Re: de pe net... Sau "foaie verde stalp curege apa'n beci" Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate