Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

upgrade power folding mirorrs disco 2

bogdanstanescu

Postări Recomandate

intentionez sa achizitionez oglinzile, comutatorul si cutia cu relee ca sa fac upgrade-ul

am un disco din 2003

as dori cateva sfaturi de la cunoscatori

in primul rand sper sa mearga schema, am vazut pe ebay ca se vinde wire looming ul separat pt chestia asta

stiam ca nu e musai.... pt ca disco ar avea toate firele trase indiferent de model

nu stiu unde vine pusa cutia cu relee...

si ce mai ar fi de prevazut

multumesc!

Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: upgrade power folding mirorrs disco 2

nu e nevoie de nici o cutie cu relee, iti trebuie doar switchul si un ECU dedicat.... sper ca ai RAVE...daca nu descarca unul si apoi iti explic unde sa te uiti sa intelegi

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

nu e nevoie de nici o cutie cu relee, iti trebuie doar switchul si un ECU dedicat.... sper ca ai RAVE...daca nu descarca unul si apoi iti explic unde sa te uiti sa intelegi

da la ECU ma refeream nu relee. am RAVE

Link spre comentariu

atunci devine chiar simplu, deschizi la Electrical library - connector views identifici vizual mufele si cum sunt dispuse terminalele si verifici urmatoarele pe masina sa fie ca in poza(ca sa fii sigur dar 99% sunt cum trebuie):

1. C0066 sa aiba un fir albastru cu negru la pin 8

2. C0998 sa fie acolo(chiar si la a mea sunt asa ca nu cred sa lipseasca la tine)

3. C0907 pentru asta trebuie sa sapi printre mataraie pe acolo si sa identifici dupa forma mufei

astea fiind identificate trebuie doar sa infigi ECU-ul, sa pui oglinzile si comutatorul...atat... daca ceva nu e in regula mai vorbim dar in cazul putin probabil sa nu fie cablajul montat devine prea complicat si dupa parerea mea nu mai merita osteneala

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

atunci devine chiar simplu, deschizi la Electrical library - connector views identifici vizual mufele si cum sunt dispuse terminalele si verifici urmatoarele pe masina sa fie ca in poza(ca sa fii sigur dar 99% sunt cum trebuie):

1. C0066 sa aiba un fir albastru cu negru la pin 8

2. C0998 sa fie acolo(chiar si la a mea sunt asa ca nu cred sa lipseasca la tine)

3. C0907 pentru asta trebuie sa sapi printre mataraie pe acolo si sa identifici dupa forma mufei

astea fiind identificate trebuie doar sa infigi ECU-ul, sa pui oglinzile si comutatorul...atat... daca ceva nu e in regula mai vorbim dar in cazul putin probabil sa nu fie cablajul montat devine prea complicat si dupa parerea mea nu mai merita osteneala

multumesc!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare