111lsd Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 Azi am observat ca-mi lipseste un tampon de cauciuc de la arcul spate. Nu stiu exact care-i denumirea tehnica si nu-l gasesc pe la nici un magazin de piese auto ( nu au in program asa ceva). Frontera e 2,8 TDI fabricatie '96 CU 5 USI. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Re: tampon cauciuc Cred ca te referi la limitatorul de langa arc. Eu nu am niciunul. Si eu caut. Cad din cauza ca rugineste si slabeste tabla ce-l tine pe sasiu. Ma gandesc sa adaptez de la alta masina. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Re: tampon cauciuc http://www.milneroffroad.com/vauxhall/frontera 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 (editat) Re: tampon cauciuc Asta merge si pe frontera sport facelift (cel cu arcuri elicoidale)? Ca la magazin mi-au spus 400 lei/bucata. Si mai ales... cat o fi transportul din uk? Stelea, ai experiente cu cei din link? Trimit in romania? Editat Mai 23, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 Re: tampon cauciuc Asta merge si pe frontera sport facelift (cel cu arcuri elicoidale)? Ca la magazin mi-au spus 400 lei/bucata. Si mai ales... cat o fi transportul din uk? Stelea, ai experiente cu cei din link? Trimit in romania? Elicoidale s-au pus din 1995, deci si pe A si pe B. Am comandat de la ei, livrare in 3 zile, dar costa vreo 30 lire. E bine sa iei mai multe repere. Intra pe link-ul postat de mine si mergi direct pe modelul tau de masina. Functie de greutate, transportul e multiplu de 30 lire. Calculeaza ei greutatea (transportul) functie de ce pui in cos. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicorescuBogdan Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Re: tampon cauciuc Sau mai simplu, si poate chiar mai ieftin, poti cumpara tampoanele de la dezmembrari Show must go ON:j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Re: tampon cauciuc Sau mai simplu, si poate chiar mai ieftin, poti cumpara tampoanele de la dezmembrari Da, dar s-ar putea sa ai o surpriza si sa iti trimita ceva mai rau decat ai tu. Astea trebuie sa le vezi "live", ca eu am primit tamponul de motor rupt si cel de punte complet dezlipit :uameni 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Re: tampon cauciuc Da, dar s-ar putea sa ai o surpriza si sa iti trimita ceva mai rau decat ai tu. Astea trebuie sa le vezi "live", ca eu am primit tamponul de motor rupt si cel de punte complet dezlipit :uameni Parca erau in Bucuresti pe strada Sabinelor niste baieti care turnau tampoane si bucsi din cauciuc.Sigur ii cunosti bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Re: tampon cauciuc Un telefon de contact al baietilor alora? Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klavs Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Re: tampon cauciuc Despre piesa din foto se face vorbire? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Re: tampon cauciuc Despre piesa din foto se face vorbire? [ATTACH=CONFIG]216207[/ATTACH] Da, acel tampon, dar se discuta si de cel de motor. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klavs Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 (editat) Re: tampon cauciuc Pentru tampon motor frontera A sport 2.0 (cel de pe partea soferului) am mai postat pe undeva (info tot de la colegii fronteristi) - se foloseste tampon de camioneta dacia diesel (foto de pe masina mea). Editat Mai 28, 2014 de klavs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Re: tampon cauciuc Despre piesa din foto se face vorbire? [ATTACH=CONFIG]216207[/ATTACH] Exact! Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicorescuBogdan Postat Mai 29, 2014 Partajează Postat Mai 29, 2014 Re: tampon cauciuc Referitor la tamponul de punte, si daca il primesti dezlipit de placuta aia cu suruburi, poti baga prin bucla lui superioara un colier dintre acelea la metru si sa il treci peste sasiu, pe el sunt aplicate forte verticale, nu laterale ca sa forteze colierul, sau orice alta improvizatie Made In Romania, bineinteles asta daca nu cumva esti perfectionis si doresti totul Brand new, No offence :D :wink::grin::ypu Show must go ON:j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Mai 29, 2014 Partajează Postat Mai 29, 2014 Re: tampon cauciuc Nu nou, dar cu coliere nu pun. :grin: Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicorescuBogdan Postat Mai 29, 2014 Partajează Postat Mai 29, 2014 Re: tampon cauciuc Sau ii poti da gaura cu un burghiu ascutit pentru lemn, apoi cu unul mai mare doar pana la jumatate si ii pui un surub cu piulita. si o alta piulita sudata de sasiu. Tine mai tare ca ala din fabrica, nu trage nimeni de el in jos Show must go ON:j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Mai 29, 2014 Partajează Postat Mai 29, 2014 Re: tampon cauciuc Doar ca eu nu le mai am deloc... Trebuie sa gasesc o solutie. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicorescuBogdan Postat Mai 29, 2014 Partajează Postat Mai 29, 2014 Re: tampon cauciuc Pai dupa cum spuneam, le comanzi de la dezmembrari, si poti solicita sa verifici pachetul, daca , cauciucul nu e spintecat sunt impecabile, Show must go ON:j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 (editat) Re: tampon cauciuc Am gasit tampoane la dezmembrari, dar sunt de pe frontera in 4 usi si arcuri lamelare. Sunt tampoane pline. Adica asa: E vreo problema daca le montez pe Frontera Sport cu arcuri elicoidale? Editat August 1, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Re: tampon cauciuc Daca corespund la gauri de ce nu. Vezi si aici: http://www.tocmai.ro/tampoane-sasiu-punte-spate-opel-frontera-a-7587616.html 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Re: tampon cauciuc Alea le-am vazut demult. Dar vanzatorul (cosminvl) e foarte arogant si nu mai tratez cu el. Imi trebuiau niste piese mai sensibile de la el si am cerut poze. Nu mai cumpar piese pe incredere, mai ales cand e vorba de piese atat de vechi. Mi-a spus ca el nu pierde vremea. Daca vreau cumpar, daca nu nu. Un nesimtit. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 (editat) Re: tampon cauciuc Alea le-am vazut demult. Dar vanzatorul (cosminvl) e foarte arogant si nu mai tratez cu el. Imi trebuiau niste piese mai sensibile de la el si am cerut poze. Nu mai cumpar piese pe incredere, mai ales cand e vorba de piese atat de vechi. Mi-a spus ca el nu pierde vremea. Daca vreau cumpar, daca nu nu. Un nesimtit. Nu-ti recomand sa cumperi piese pe inredere,IN NICI UN CAZ de la el.incearca sa te prosteasca in fata,ca piesa este NOUA,in timp ce o ia de pe jos si o curata de tarana si ulei...:wink: Vrei piese pe incredere,ia de la danivl-e fratele lui @andreivl (evident..) Editat August 4, 2014 de SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 (editat) Re: tampon cauciuc Exact asa l-am si perceput, de-aia ma feresc de el. Acum nu vreau sa comentez nici despre dany, din respect pentru Andrei. Dar am cumparat de la el garnitura pentru hardtop si emblema de pe capota, clanta de la hayon (care nici n-a trimis-o decat partial)... erau sub orice critica. Mai distruse decat ale mele. Mi-a spus ca "asa sunt toate". M-am resemnat si caut in alta parte. Si putin offtopic: o parere foarte buna am despre un vanzator din Slatina care dezmembreaza Frontere. Mi-a trimis o periuta de la geamul sofer pentru care ai baga mana in foc ca e noua. N-am avut incredere si am trimis pe cineva sa o vada. Dar a meritat. Editat August 4, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate